Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znamo šta radite diljem bliskog istoka.Vodite beskrajne ratove.A sada ste pustili talibane i ostavili im oružje da mogu ratovati protiv Irana. Dosla direktiva iz Izraela,ovaj Raab to najbolje zna.
Kakva laž. Pritom, ni malo ne ohrabruje i ne vraća veru u zapadnu pozitivnu agendu priznanje da ste bili sigurni da zemlju koju napuštate čeka građanski rat i da će prestonica pasti u ruke extremista za godinu ili manje. I na kraju, ponovio bih ono sa početka. Kakva laž..
Kaže mi kolega što je radio u ovim agencijama, 3 godine izdržim ugovor tamo i eto me kući u penziju da živim od zarade.Samo drmaju lovu i glume ljude u crnom.
Kojim agencijama?
E dobro ste procijenili