Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj to,vojnik nosi pasos! Zadnje desavanje u Parizu,licna karta na sjedezu! 11.septembar.nadjeni pasosi u rusevinama! Pravo da se covjek zamisli!
@chandra,daj ne pametuj molim te lijepo!
kada ruska armija bude dosla da ratuje u ukrajini sigurno nece ponjeti pasos......ima li neko da kaze ovom porosenku da je budala?
Eh moja Ukrajino. Sad otpočinje pakao. EU, UN, USA će vam staviti embargo na naoružanje (da ne bi došlo do rata i velikih ljudskih žrtava), onda će poslati UN trupe da nadgledaju i ne reaguju. Jedno godinu-dvije da se održavaju krizne grupe na utvrđivanju istine da li su stvarno ruske trupe ušle u Ukrajinu, negodujući moguću saomoodbranu Ukrajine i njeno naoružavanje. Rusiji će opaliti neke blage sankcije kao kaznenu mjeru. Nakon 3 godine ruskog napredovanja uz pomoć domaćih snaga (gdje će se okarakterisati kao građanski rat u Ukrajini) - sješće sve velike sile i dogovoriti podjelu Ukrajine za dobrobit Ukrajine, jer ipak prekid rata je ono što je najvažnije! Nakon toga Ukrajinci će slaviti pobjedu, oni odcjepljeni će slaviti pobjedu, a stranci će instalirati Visoke urede po Ukrajni radi supervizije i kontrole sprovedbe sporazuma. A onda slijedi rasprodaja i MMF i stalne tenzije na relaciji Ukrajina+odcjepljeni dio+Rusija!
Halo bola citaj nesto Amerika vec naoruzava Ukrajinu. Sve je bussiness
@Mujo s onog svijeta Čitaj malo između redova. Da pojasnim, suština je: ''Jadan je onaj kome ZAPAD priskoči u pomoć''.
Ocito da rusi ratuju u ukrajini, jer odakle "separatistima" svo silno oruzije, ali da vojnik nosi pasos e to mi nesto ne stima. moze imati vojnu knjizicu, a ne pasos...ko ono da se zna da su rusi.
Ko jos nosin pasos kada ide da ratuje,najobicnija glupost ,pa zasto ne otvori pasos sa imenima i slikama.
Srbocetnicki smradovi junaci su kad drze pusku uperitu u civile zene i djecu eto njihovog junastva ali vam je ARBIH u ratu pokazala gdje vam je mjesto bilo sa istim tim puska sa kojima ste civile ubijali zajedno sa ruskim smradovima sa tim istim puskama smo vas ubijali jer ste kukavice bjezali i bacali sve sto ste imali na sebi da spasite glavu fujjj jeste mi neki junaci
Imali koji pasos od srbocetnicki dobrovoljaca vjerovatno ima
Imal srpskih pasosa?
https://vk.com/news.page?z=photo-22759696_352381116%2Fwall-22759696_202018 https://vk.com/news.page?z=photo-22759696_352381111%2Fwall-22759696_202018 https://vk.com/news.page?z=photo-22759696_352381112%2Fwall-22759696_202018 https://vk.com/news.page?z=photo-22759696_352381115%2Fwall-22759696_202018
Ovakvih pasosa sam licno drzao u ratu prethodno ih skinuvsi sa ucmekanih placenika. Nekoliko sam zadrzao kao suvenire eno ih u vitrini.
Dirigent prvo da razjasnimo jedno, janjicari nismo bili mi nego vi sto je dokumentovano i nema nikakve sumnje u tu cinjenicu. Drugo nismo mi tanki sa istorijom sve mi znamo ali vi ste sampioni u izmisljanju iste nemoze covjek vise da pohvata sta sve iz vas ispada. Sto se cetalja tice i njihovog "priznanja" 1946 poznato je i zasto je to uradjeno bas tad. Mada meni nije potrebno priznanje nekog Amerikanca da bih znao ko je bio ko u tom ratu. O tome svjedoce hiljade poklanih muslimana Podrinja i Bosanske Krajine mada im ni klanje Srba nije bilo strano.
jest naravno sperme se da idu ratovat..obuku uniformu,uzmu municiju pregledsju oruzije i ja umalo nezaboravih pasos ! hahaha
Kad se u obzir uzme prosječan IQ prosječnog Rusa, mene ništa ne čudi. To ti je ekipa slična četnicima, daj kamu, redenik preko ramena, bocu brlje u džepu i po mogućnosti prase na ražnju. I de sad ti od njega očekuj neki racionalan poytupak ...???!!!
....vikend turisti !!!!!
otkad u vojsci treba pasoš
Prijatelju, na teritoriju druge države oni nisu vojska. Imaju tretman isti kao i skupina npr. - lovaca
ako su došli (kako kaže ovaj gore) kao vojska, sigurno nisu nosili pasoše
Sikiram se za to ko i vi za naš rat 92. Neću moć zaspat dok ne legnem...
Slabi dokazi,nista bez ceka od penzije
Ko je glip ovdje dokaza iz Rusije preko njihove granice i node pasose da ih daju porosenku Bolje suti dok vas Putin nije Skaro
Klasicna agresija na jednu nezavisnu drzavu. Rusija je osvajac u ovom slucaju. AKo Putin sebe dozivljava kao imperatora (sto je vrlo moguce), bojim se da nece stati u Ukarijini. A nijedan Imperator nije stao dok nije bio vojno porazen.
Evropa reaguje onako kako Amerika kaže. Već dobro poznata igra dobrog i lošeg policajca dok se Ukrajina polako krčka i čeka se da se podijeli plijen.
Pa to ti ja i kažem. Postavili su svoje ljude na vlast u Ukrajini. Uvukli su Ukrajinu u sukob sa Rusijom i sada kao ovi bi da pomognu Ukrajini, a ovi drugi nedaju i jedini koji stradaju su građani same Ukrajine, ali to nikoga nije briga.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)