Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako ce te praviti mirovne pregovore ako rusija nije tu?.
Svima dosadile ruske laži, gadi se to ljudima više i slušati.
Pa jesu im gazde Kinezi tu. Ruse više niko ništa ne pita svakako.
Pa jutros ste se bukvalno hvalili kako je Ukrajina potopila neki brod kod Krima dronovima kao da ste ih vi direktno iz Sarajeva lansirali, a sad odjednom zla Rusija napada dok traju pregovori.
Ti nemaš pojma da ovde na klixu je sasvim mali broj Bošnjaka većina su HDZ botovi.
Vjerujem da slijede masovni napadi na Moskvu.
Vjerujem da slijede masovni napadi na Moskvu.
Sladić rek'o dolazi nam dzemre-inšalahhhhh, Alah će nam donijet lijepo vrijeme...... :(
Pregovaraju ljudi al na svoj nacin, sta ce kad nisu pozvani
Čuj razgovori a niđe Rusa!?
Krstaški rat je počeo a kako proroci rekoše neće dobro završiti ni za jedne ni za druge.
Tik Tok, Ruska Federacija se raspada. Isto kao sto se Savez raspao poslije katastrofalnog gubitka u Afganistanu. Rusija je jednostavno previse korumpirana i jadna da ovaj gubitak u Ukrajini nadoknadi.
Ruski banditi
G8vna su to
Mogu napadati koliko hoće ali ništa više neće zauzeti!
Ruski agresori napadaju već godinu i po, i dokle su stigli luzeri!? 😂🤣😂🤣😂🤣
Zar ruski agresori nisu već osvojili Ukrajinu!? Mislili su sve završiti za nekoliko sedmica! 😂🤣😂🤣😂🤣 Rusi su kharina od vojne sile!
Vidi Srba poganih sto likuju, sjeme im se zatrlo zlocinacko genocidasko
Bukvalno kampanja genodicnih guslara kad se Rusija spomene 🤣 Ima i Bošnja Rusofila, ali oni su antivakseri većinom i ubi ih žgaravica
Pa ima smisla, jer to sto ovih Bosnjana pro-vaksera nema, verovatno objasnjava pretpostavka da su jos uvek zaglavljeni u Srbiji otkako su ih Srbi spasavali od korone.
To je 0,001 posto onoga šta bi ustvari trebali.Odsteta za vakcinaciju sa brda toliko godina teško da može ovo ispraviti.Ali naravno lijepo je to