Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....patetika, patetika, patetika, patetika, patetika, patetika......
BRATE, Otjerali smo CETNIKE kasikama u ratu, valjda ce i Palestinci kad tad otjerat ove zlotvore
Egipatski avioni, Hamas zabranio proslavu, a svi pljuju na Zidove. Valjda su onda Zidovi poslali oluju da pokvare nepostojeci docek...
Arapi pomažu, Arapi odmažu, jeste im veselo.
Dokle vise sa patetikom i izgovorima, neka se Palestinci posvete gradjenju demokratskog i sekularnog drustva, kao i pragmaticnoj podeli zemlje, umesto fasizmu, terorizmu i veliko-palestinskoj ideologiji, pa ce im biti bolje.
Kad su bili protesti protiv izraelskih akcija u Palestini bilo je dvadesetak ljudi. znam jer sam bio. dan je bio lijek i Bošnje su morali na kaficu posebno u nargilu jer su ipak nekako skloni arapskom i turskom fazonu. svejedno me stotinu bošnja napalo što stavljam francusku zastavu poslije Batlacana a ne kao oni koji dijele bol palestinske djece.
tuga......
savijest čovječanstva je umrla u ovom gradu, bitno je kako se misica osjeca, sta je beyonce obukla jutros ili je zaboravila obući... Palestinci uzmite stvar u svoje ruke, svijet nije briga za vas... i vas jad kad slikaju, na tim slikama se zaradi... nikog nije briga za ovim narodom.... u kakvom svijetu živimo?
@touch po nekom tvom moralu možda. Nije moralno ni ratovati, a kamoli još ratovati nedozvoljenim sredstvima.
@touch kažem opet: po tvom moralu.