Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad su ih Huti isprasili sad hoce primirje...isto ko u Siriji, dok teroristi kolju ljude i zauzimaju gradove i sela zapad sav sretan...kad Asad i Rusija predju u ofanzivu kuknjava i primirje, samo sto Sirijci ,Iranci i Rusi vise ne puse te fore vec sto ovi vise kukaju oni vise deru.
Sta radi americka propaganda....Daj ti nama samo slika iz Sirije u kojima najvise ima mrtve djece,a Yemen nije tako ni bitan.Vjerovatno tamo nema maloljetnih osoba,zena i staraca.Tamo su sve sami teroristi...Kako se samo upecate kada Rusi bombarduju,a za Amere nema zime...
Počeće...
Kazu novinarstvo u ovoj drzavi Saudiska Arabija i Ameri pobise sve a niko ne prica o tome kao da djele sladolede tamo
Hvala bogu.....