Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa OHR je dio Dejtona, bas kao i RS. Najbolje ukinuti oboje !!!
Dodik je neprijatelj zdravog razuma.
@Oronaolerauga ma kontam ako vec ukidamo to sto je nametnuto u Dejtonu, pospremamo i rijesavamo se nameta. A i RS bas ima fajde od entiteta. Eto imate opstine i gradske uprave RS ministri vozaci, sekretarice savjetnici, vozila telefoni bi mogli ici u penzioni fond. Bas kao i federalni i kantonalni. Visak nameta, nametnutih u Dejtonu. A nek se ministri na drzavnom nivou podjele po kljucu, ako bas mora a ne po sposobnosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kakav debil moras biti i stalno negirati BiH kao drzavu a primas platu od iste, nosis pasos iste drzave, a kada dodjes na granicu tamo granicna policija i carina BiH, i zastava BiH , Placas poreze istoj toj drzavi, finasiras vojsku te drzave a mrzis je , TUGA I ZALOST ja bi se iselio da sam na tvom mjestu
@SigaSvjetloBjezi MIsliš kao SFRJ, JNA...
@SigaSvjetloBjezi Ljubav Srba prema Bosni je bezgranična, ali je uslovljena Republikom Srpskom. U mjeri u kojoj se negira Republika Srpska, toliko se disolvira Bosna i Hercegovina. To je neka zakonitost od rata naovamo, koliko god Bošnjaci poriču RS, toliko uništavaju Bosnu i Hercegovinu. Da su željeli sa Srbima živjeti, ne bi u ime imaginarne neovisne BiH ubili Srbina u centru Sarajeva i u toj simbolici danas slavili taj datum kao državni praznik.
Ti si neprijatelj svom narodu glupisonu
Oooooo dje si Bundoglav
Kakav retard nevidjeni!!!! Pa da li njega jos neko shvata oszbiljno??? (Osim ove sake jara isto tako retardiranih mogoloida)
Ti i tvoja svita ste najveca opasnost RS.
Velike Srbije nikad nece biti pa ti sad vidi..drzi narod u izolaciji i hrani ga glupostima.
Opet on?! Ovakve izjave su najbolji dokaz da uskoro slijedi kraja pandemiji i da se polako vracamo i "normalu".
Ja da se pitam ? ovim nazovi ih Srbima nebi dao ni Beogradski Pasaluk.nisu ni to zasluzili.Onaj Ajvan Obradovic to dokazuje sa svojim izjavama.
generalno vi politicari sa balkana u njemackoj bi vas uzeli da berete jagode inosite gajbe na tractore stvarno na balkamnu nista novo sve se bledji ovi balkanski trabanti
lozite jadan narod .....vatra je tu plamti ....samo da su na vlasti jos loziiii vatru trazili ste gledajte
treba rs ukinut i mirna bosna oni su bez bakira i mmf mrtvi to svak zna...
Pre svega ti nosi srbin, obicna vlasina sa kaarpata cincarska, ohebina
TI SI CORONA, A OHR VAKCINA EFIKASNA ZA TEBE.
Od sada ga zovem Don Kihot. Uvijek je u borbi protiv vjetrenjača.... Pa da nije OHR a nebi postojala ni ta tvoja mjesna zajednica. Spomenik ljudima podigni u pola Laktaša da rade svoj posao do sada bi bio ili u Rusiji ili u zatvoru.
Inzko zabrinut
dno dna i jos dublje....lik je izgubio kompas odavno