Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj kako moderni, normalni, civilizovani svijet vodi diskusiju o problemima. Niko ne pita jel taksi bio u ratu koji se desio prije 30 godina. Kakav smo mi svi u BiH napaćen narod, to je nevjerovatno.
U kod nas ce 2125_e
Do 2025. sva taksi vozila iz Beča, koja nisu na električni pogon, prelaze u Sarajevo
Neko u becu neko u grmecu
Kod nas jos nisu odobrili ni Uber hahaha
kod nas ni taximetri nisu na struju
Svaka cast! Samo naprijed!
I mi cemo ako se rijesimo domacih izdajnika…
Kakve veze mi imamo sa Bečom?
Imamo da vidimo kako moze bolje da se radi od ovog na sta smo navikli!!! Da nas potakne da razmislimo za koga glasati na sljedecim izborima na primjer!
C02 zagađuje zrak a proizvodnja litijumskih baterija za auto ne zagađuje okoliš nimalo jelde
Najbolje da zagadjujemo i okolis i zrak po tebi? Okolis se zagadjuje puno vise proizvodnjom ICE motora i njihovom upotrebom nego sto ce se ikada zagadjivati proizvodnjom el. auta. Malo se edukuj!
Necu.Ja to smece necu da vozim
A mi se brinemo i navijamo da li neko nekome skida tablice na autima, da li ce neko doci na sjednicu itd. Davno rece jedan mudar covjek: Putuj Evropo, nemoj vise cekati na nas i ne pitaj mnogo, dospjeces i ti na rdjav glas...
i kakve to veze ima s nama sirotinjom
Električna auta su prevara koja mogi opstat na cesti cca 5 godina, pogotovo taksi