Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje: TKO BI OD OVOGA IMAO NAJVIŠE KORISTI ? Odgovor: Izuzetno lukav, zloćudan i prikriven igrač: TARIGUZIJA. Obrazloženje: Amerika i Rusija su recimo u Moskvi odlično pomagali Sarajevu 1995-e godine pa se tada dogodio teroristički napad u Moskvi. Slično, godine 2017 je Petrovgrad započeo saradnju sa Sarajevom, a to opet previše smeta Beogradu. Ima još mnogo sličnosti.
Ovdje covjek ne moze biti pametan.... I da ovakvima uvedeš smrtnu kaznu njima je svejedno. Ljudskim glupostima i neznanju nema granica....
Sve je ovo prcanje između velikih sila...
Previse kontradiktornih informacija, nije li Dzalilov bio kirgistanski drzavljanin do jutros?
22 godine? Godine dano-nocnog provoda, zabave, druzenja.... Ubio sebe, nevine ljude... svoje voljene koji su zivi, ali poslije ovoga kao da nisu.... Zalosno!
koje ime stare mi pravo islamisticko terorisitcko
@punimstudenticeizsda Ti si napisao takav komentar, da kad bi sad zbriso sa klixa i vratio se za 15 min ne bi vjerovo da je to tvoj komentar, jer naprosto bi se sam zapito dal je moguce da si toliko glup!!