Rezultati forenzičkih ispitivanja
0
DNK Strauss-Kahna nađena na odjeći sobarice
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poflautala mu ga?! kako te neko moze natjerati na flautanje u prepunom hotelu gdje bi tvoj poziv u pomoc cuo svaki radnik i gost hotela?!
Inace je zena SOBARICA - moze uci kako zeli u sobu - sve namjesteno!
namjesteno mu garant ba....
Ja samo ne kontam kako je sto brze otisao na aerodrom i ostavio svoje licne stvari u hotelu kad sigurno na jednoj od tih sprava ima povjerljive podatke. Jel i onaj lik sto je s.ilov.ao sekretaricu kod nas mogao platiti ku,rav,u ali je ipak sil,ov,ao nju. Zasto. Zato sto je u tom momentu htio samo nju i zato sto je kontao da ima preveliku moc da mu se ista moze desiti. Ako je to teorija zavjere sto bi svaki visoko rangirani politicar kao i Mubarak, Gadafi tvrdili. Zasto kao njegovog nasljednika spominju onu francuskinju.
jesu li ovo bili oni fornzicari iz sisaj majami :)
Cuj ispljunila, pa mogla je progutat.
MesCini u mu nastelili. Kao da je tesko njegovu DNK staviti na njenu odjecu, kakav je to dokaz. I gdje ce on spasti na sobaricu, ima coj\'k love da sebi najskuplje ku*ve priusti. Mada mi ga nije zao, ali ko mu je to i zasto nastelio pitanje je
Cu to! Cudilo bi me da nisu ovo izbacili u javnost za dnk. Za koji dan ce i pustiti sigurnosne kamere koje su montirali i spremili vec od davno. Fasista ciffutski Sakkosy za interese svoga sve ce uraditi
Zalost. U kucnom pritvoru na Manhattanu. Hajmo mu skupit\' nesto love... meni ga zao. A i ona, ravaku. Cuj silovo je!? Kako je nije stid???! OHLADITE MALO, SVEGA VAM! Opet pocinioc ispada zrtva jer je on naravno kulturan, bogat... jednom rjecju DINGOSPO! Ma gdje bi on to?
kome vjerovati
Uh, tek sam sedmi. Kakav loš rezultat...
zna li iko nesto o ovoj bombi u gradjevinskoj skoli
Jooj sta mu prostitutka uradi...
-Sarkosi se usutio ,stari recept rusenja protivnika,handrile su se i prije, -h.e.b.e.s ti ovaj dunjaluk.
Nazad u ćuzu