Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ne brinite da će naša omladina ovo pokušati,a i kad bi htjeli GDJE nam je željeznica
svi mi znamo bar jednu ludacu koja je ovoliko paglu :D.....
sarajevo-x, hocete li preuzeti odgovornost za podsticanje na radnje kojima se ugrozava zivot, bude li neki tinejdzer pokusao i kod nas napraviti to isto?
Na prvu sam znao da je neka luda ruskinja !
Koji retard majko moja.
Blokiranje rijeci i/ili komentara na ionako manje od solidnog news portala ,kakvih vec ima puno na internetu, rezultirace manjim brojem posjeta. Vama se svaki hit/posjeta broji, jer zivite od reklame. Prenijecu ova iskustva familiji koja trenutno trazi mjesto za reklamu online. Po vasim cijenama nisu iskljuceni ni ostali koji imaju istu ili vecu citanost. Caaaaaaao!
Pr.avi.s od .muhe .slon.a. N.ek\' ti rod.itelji prica.ju kako se ne.kad ra.dilo lu.dori.je od kac.enja na tram.vaj, krad.je sijal.ica sa .mi.nar.eta, pr.esk.aka.nja sa b.alkon.a na .b.alk.on u.ne.boderima, da ne nab.ra.ja.m sad sve sta je njih.ovoj gener.acij.i p.adalo n.a pamet. Sva.ka gener.cija se izbudales.a u sv.oje .vrij.eme. I neka. Bolje kao ml.adi da i.z.z.ive. neke stvari, nego da ih ludilo uh.vati u sred.njim godi.nama ka.da se okrenu i sk.ont.aju da im je z.iv.o.t pros.ao a da nika.da nis.u disa.li pu.nim plu.cim.a i ne.m.aju ni.s.ta od tog.a st.o .su b.ili uv.ijek fini, pa.met.ni, dob.ra dje.ca, ko.m.sije/su..sjedi, djaci, radnici itd.N.eg.o se i ti m.alo. op.usti i mo.jne prod.avati p.rice .za ko.je jo.s ne.mas do.voljno g.odina. ZI.VI SINE, Z.IVI M.ALO i OPU.STI SE! ;-)
iskljuci caps neda mi se citat taj roman sto si napiso jos sve velika slova ....
EH OVO SE DESAVA KAD MLADI IZGUBE KOMPAS, KAD NEMAJU SISTEM VRIJEDNOSTI, NIJE NI KOD NAS NISTA BOLJE, TAKO JE SKORO U CIJELOM SVIJETU...DJECA BEZ ZELJE ZA ZIVOTOM, ZELJNA ADRENALINA (KOJI JE KRATKOTRAJAN) ZAGINU KAD TAD. DJECA BEZ VIZIJE SVOG ZIVOTA, BEZ SMISLA I PRAVCA KRETANJA.. DA NE BUDE DA ISTICEM IKAKVU VJERU, BILO KOJA VJERA (ISLAM, KRSCANSTVO ITD.) PRIDAJU ZNACAJ I PRVENSTVENU VAZNOST ZIVOTU, NISTA VRIJEDNIJE NIJE OD TOGA..A VIDI KAKO SE OVA DJECA IGRAJU TIM?? STO? NE ZNAJU CIJENITI ONO STO IMAJU I ONO STO IMAJU IM NIJE DOVOLJNO ZA SRECU I MIR DUSE..ISTA OVA DJECA BI SUTRA PO FB POCELA R.I.P. OVAJ R.I.P. ONAJ..I NEMOJTE RECI RODITELJI SU KRIVI... JA SAM ODRASTAO U RATU I OSNOVNU SKOLU ZAVRSAVAO TADA, DA JE BILO POSLJEDICA DANAS BIH TREBAO BITI NEKI PSIHO ZBOG STRAHOTA KOJE SAM DOZIVIO...A OVA DJECA NA MIRU BOZIJEM....MENI JE ZAO STO OVAKO BUDALESU UMJESTO DA GRADE SVOJ ZIVOT, KORAK PO KORAK... AL\' HAJD, MORA NEKO BITI I LUD I GLUP, CISTO DA BI BILO RAZLIZKE MEDJU LJUDIMA..
ma lezi ti na mog vrsnjaka:))))
Ovo je odlicno, mala je hrabra a ne kao vi fedralne i srpske pichoke. Vi ne smijete leci ni na livadu.
Stavimo Dodika onako :D
euzubila neuzubila sto se bavi sejtanskim poslom tobejarabi cccc
Ma nema se sta igrati, SMRT UVIJEK POBIJEDI !!!
samo ohrabrujte ovim prilogom pa da i kod nas pocnu ovo isto raditi...tacno nekad nemate osjecaja sta pustiti a sta ne na vas portal....kad se ovo desi kod nas nadam se da cete se osjecati odgovornim ako se sta desi..