"Bože, mislim da ću umrijeti"
0
Djevojčica predosjetila vlastitu smrt
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
R.I.P R.I.P R.I.P R.I.P R.I.P R.I.P
R.I.P
meni nije jasno što čim se nešto desi uvijek ima velikih vjernika koji to povezuju sa sudnjim danom ohanite malo
Ima l\' kakvih komentara na Sarajevo iksu??
Samo da kažem da se iznenadne srčane smrti dešavaju otkako je svijeta i vijeka i da nemaju nikakve veze sa sudnjim danom, al eto... u svaokom slučaju curici lahka zemlja.
Bog nek ti pamet dadne,necu ti reci da zapamtis te rijeci,sjetices se kad bude trebalo:))glupaneee
majm..une...maj..mune... Otkud Bogu zena i otkud njemu sin..majm..une...
Yebe mi se sta je reko tvoj sizofreni pedofilicar
Allahov poslanik, Muhammed, sallalahu alejhi wesellem, je rekao: “Jedan od predznaka Sudnjeg dana je i pojava iznenadne smrti.” (hadis prenosi At-Taberani). Poruka nemarnima: \"Kako možete da ne vjerujete u Allaha, vi koji ste bili NIŠTA, pa vam je On život dao; On će, zatim, učiniti i da pomrete i poslije će vas oživjeti, a onda ćete se Njemu vratiti.\" (Kur\'an: 2, 28)
kakve vi gluposti objavljujete, to je nevjerovatno!
Boze mislim da ce PIPO umrijeti.
evo ja vec 23 godine govorim da cu umrijeti sutra.. i jednog dana cu biti u pravu :)