Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kome ce poklanjat igracke mami ili kcerci??
Preduhitrio sam te sa komentarom :-)
Sadašnja najmlađa majka rodila je 2014. godine u dobi od 12 godina, a otac djeteta je bio godinu stariji. Dok majka ide u školu o djetetu se trenutno brine 28-godišnja baka. A baka izgleda rodila sa 16 god. ?! Tako je i na bh selu bilo prije rata i jos uvijek je , sa 18 je stara cura koju niko vise nece :DDDDDDDD .
BREXIT
Gdje ide ovaj svijet?
cestitam,europski jbg ;D
Hebem joj Oca i Majku 😠😠 ovo je poslijedica Brexita
tata-dozivotna
voli cunu od malih nogu
Nemojte tako, pa kvarite sliku o tom predivnom Zapadu gdje su ove stvari nemoguce! Otimate primat Talibanima i ISILovcima, vijetnamskim prostitutkama i africkim plemenima.
Neka nama našeg Džalalabada.
Za sve je kriv Toma Sojer… takve knjige ne bi smjele da postoje...
imigrantkinja iz bosne
Bit ce igracaka na babinama.... što za bebu, sto za mamu...
Biće jednog dana "Ti si ćero moja majka"
ne vjerujem vlatitim ocima sta citam