Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pustite ba sijeroto neka se malo veseli Jadan narod. Zato vam bog/Allah nista i neda u Bosni sto ste tako svi pakostni i muslimani koji praktikuju i ne praktikuju i krscani . Ota dijeca su mozda muslimani mozda krscani, kake to veze ima??? Ako su muslimani veci su od nasi mnogi u Bosni Ipak je to plitanje narod palestine to se braci selefijama obracam . Neka se malo proveseli sijerotan sretna Nova svima koije je slave !!
Samo da kazem da arapski krscani i arapski muslimani se jako dobro postoju za razliku od nas ovdje !! Inace, divna djeca :)
Liban je predivan primjer...
Operacija : :)) sretna nova godina i tebi !! poljubac !!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)