Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Jo, covjek moze izgubiti vjeru u Bosnu i Balkan potpuno citajuci krebile koji ovdje postiraju. Oni vise mrze Ameriku, koja je Bosnu spasila, makar i kasno, nego hrpu zemalja koje su joj radili i jos rade o glavi. Ta mrznja je patoloska, sto ce reci bolesna, ali bukvalno bolesna. Trebali bi se lijeciti.
@JO obali ga ti meni glupoko lakovjerni :)
POTPISUJEM.
Kakvi samo bolesnici dolaze na Sa-x. Dabogda vasa djeca glumila u ovakvoj \"predstavi\", .ebem li vam hljeb koji jedete.
@mile U pravu si....Ali drago mi je zbog djece....
Ma ovo je LOSA predstava sa LOSIM glumcima... Svako ko je ikada u zivotu posjekao prst zna da je vise drame u tome nego u ovom prilogu... Ovo je gore od najlosijeg filma, a ljudi su izgleda ipak dovoljno GLUPI da povjeruje.... NEVJEROVATNO
Upravo tako. Izvukli ga nakon 7 dana i niko od sile spasilaca koji ocito nemaju posla negdje drugo, ne priskace da malom pogleda zdravstveno stanje. Srecom mali je ziv i ok to je najbitnije samo je sramota da se koriste ovakvim sredstvima za manipulaciju medijima.
hahahahhahahaha dje ti samo nindza kornjace padose na pamet keve ti.... Haj nek su ih spasili, samo kad mu sestru drotovi roknu sutra, pitace se kojeg je vraga izlazila, bolje da je ostala smrkat sa konjacama
Koja radost zivota! Svaka cast
jeeeeeeeeeee !!!!! Žilo mali ...
Mali živi u veselju i navijaj za Želju
a i mali je strasno agilan za nekog ko je 7 dana bez vode i hrane, ja ne vjerujem da bih mogao stajat na nogama a ne onako rukama mahat :)))
Vidi malom staklastog pogleda i euforije. Sta je on dole sa nindza kornjacama smrko ptice znaju XD Vec ga vidim na Oprah.
To sto pricas je vjerovatno istina. Jos samo fali da Holivud odmah napravi sebi-svojstven film u cijem ce uvodu da pise da je inspirisan stvarnim dogadjajima sa milion specijalnih efekata, glupom pricom i jos glupljim glumcima.
ma ako je ovo istina ja se odoh upucat eto skontali da ima neko pod rusevinama, pa sacekali da dodju kamere, pa cim je mali izvadjen iz rusevina treba mahat u kameru, ma bjaaaaaazi meni se ovo cini da je uradjeno kako bi eto pokazali svijetu da nesta rade al cisto sumnjam da je mali nakon 7 dana bez hrane i vode pronadjen \"slucajno\" kada su kamere u blizini ( a i ovi ostali su mi se cinili pravo hitri da pomognu, vidi se da je svaka sekunda vazna . . . )