Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna obicna kita od drzave,poput mnogih
Dokaz da je birokracija veće zlo od nacionalizma....
Covjek mora voljeti tri osobe. Ona koja ga je rodila! Ona koja mu je rodila! I ona koja mu se rodila! :)
Vijesti iz INDIJE: *Direktor skole i profesori zavezali kolegu, polili benzinom i zapalili........ *Ova ubila komsinicino dijete, i osudjena na dozivotno, nije imala 290 km da plati kauciju, muz joj dosao u posjetu, ali da kaze da je ozenio drugu, jedan sin joj preminuo od ujeda psa, a nakon 19 godina izasla iz zatvora........ P.S Kletva za Indijce, dabogda vam bilo ko u BiH! (Zvuci nevjerovatno)
to se kod nas ne bi nikad desilo, ljudi smo prije svega što kaže Komšić
"Da je sreće da svi imaju sina kao ja", izjavila je presretna žena.Ti si imala srece al nije tvoja komsinica!
Jako ste nekulturni gospodine picajzla i vulgarni,sto je gore od moje nepismenosti kao sto tvrdite u svakom slucaju,a ti si meni prije dislajkove postavio,i onda si mi dao razlog da i ja tebi dislajkam zar ne.Ali ja necu tebi psovati ne bih da se spustam na taj nivo pisanja.Ziv ti meni bio.
Šta na ovo kaže gospodin Budimirstobom?
Bolje u BIH vani slabo placaju ;)