Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.bing.com/imag es/search?q=leash+for+kids&a mp;form=QBIR&qs=AS&s k=&pq=leash+for+kids& ;sp=1&sc=1-14
srbija do pekinga!
jeste ovo surovo - ali, ruku na srce, ja nigdje jos poganijih i ludjih ljudi nisam vidio nego diljem naseg balkana, ma kako se oni izjasnjavali
ovi Kinezi su mi se uvijek gadili fuj
Tamna strana stvarnosti koja nas okruzuje...sada mi je jasno kako je Kina od jedne od najsiromasnijih zemalja postala vodeca ekonomska sila...put je trnovit
Jah,eto sad se vidi šta su posljedice privrednih revolucija.Nemaju oni naših problema.U njih je onolika Kina jednoumna,mnogoljudna,i samim tim nemaju osjećaja za 1 život.E,sad pogledajte,kako će nas koštat šurovanje sa okrutnim kapitalizmom.....kako ono kažu znalci...meni nije važno ko mi je gazda,važno je da radim.Pa kažu,što niko ne pravi tvornice,pa što da jih kapital pravi,eto jih u Kini,nema nikakvih uslova,pa rade,za šaku pirinča,a mi kupovinom Kineske robe,učestvujemo u svoj ovoj svinjariji.Treba jim Revolucija,još 1X! Usput,jel se oglasio Kneset i State Department?
Stvarno jeste uzas, ali i ja sam u podrumu djetinjstvo proveo, pa niko nije plakao ? U podrumu na tutu naucio, a mati jadna plakala kad bih joj hljeba zatrazio. Zalosno, jel ?
tesko vama kjfiri sudnji dan kad nastupi
Jadna djeca, kada najvise trebaju da se razvijaju, uce, igraju, oni vezani u hladnoj, sivoj prostoriji spagom, po vazdan. Lijepa Bosna.
kako tuzno....nek im dragi Bog pomogne
i mene je moj dedo rahmetli za radijator vezao. Ali mor radius kretanja je bio duplo manjI :D i sta mi fali sad :D
Ma kinezi ludi majku im j.ebem bolesnu!
kina je komunisticka zemlja, glupsoni.
kljukusare treba lancima svezati.
Sad im je još i dobro za koji mjesec će i oni početi da rade