Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Snimak hapšenja šestogodišnjeg Palestinca, žalosno, ali istinito. I sad mi recite da u okolnim Arapskim državam žive neki Veliki muslimani, sve je to stoga koja se klanja cionistima! https://www.youtube.com/watch?v=BdERYSGPnts&list=UUcvyqMNYT3ltpRvcjDQk4LQ
cijelo ljeto smo slušali o preko 5000 mrtvih Palestinaca, a sada kažu da je bombardpvanju poginulo 2158 ljudi? Klix, ko laže?
Gdje si to cuo da je ubijeno 5000?
oko 2000 mrtvih preko 10.000 ranjenih.
Snijeg i hladna zima u Palestini su veoma rijetki. To je zona Mediterana, tu palme rastu koliko ja znam.
Da vam se dragi Allah Dž.š. smiluje
Ja neki dan curi jednoj rece ne kupuj dijamantne prstenje jer citav market dijamanata kontrolisu Zionisti/Cifuti/lazni Zidovi tj veoma losi ljudi koji koriste te pare da vladaju svijetom i terorisu Palestince....a ona mi obrisa komentar i opet kupi prsten i sa ponosom pokaza na slikama. A prije toga su plakali za Palestinicima ti isti. Dok god budete se tako ponasali i PODRZAVALI takve ljude u svijetu ce biti lose.
BOJKOT izrael !!!
Samo sam došao da kažem HEBEM IZRAELCIMA MATER u po roše.