Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo mi liči na muslimansku djecu iz Bi H.
Jelde, kad su Turkmeni otimali Sirijsku teritoriju i svercovali naftu onda vam je rat valjao i niste kukali, sad kada su kola krenula nizbrdo i djecu uvlacite u rat. Svu tu bagru treba protjerati u Tursku...oni su i stvorili te teroriste.
Joj.. klasicna propaganda.. sad zapad preko izbjeglica za koje je sam kriv.. jer je naoruzavao teroriste, sada koristi te izbjeglice da demonizira asada.. i narod nista ne konta.. opet su sebi vodu na mlin doveli.. koji manipulatori u pm..
Sve im smeta i Assad i rusi samo im ne smeta ju isilove glavosječe ....hmmm
Koja Propaganda :D AHAHAHAHAHAAH Cuj Assad napao Siriju :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ma sve politiziranje.. cak i djeca nisu zaobidjena