Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dolce(i) Gabana...Pa i njega cemo da hapsimo!
joj klix stvarno me iritirate koliko ste nepismeni
NU godinu dana...
pa njima zatvor nije kazna nego nagrada. Kako će namjerno bacat sapun na pod dok se budu kupali :D
eto ti po prvi put lajk od mene :D
e jbs nisam ja ti pa da ga volim primat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je samo zato sto nisu nastavili snimanje reklama sa Ekremom Jevricem, cetiri mi sina... Nema zajebancije sa Gospodom!!!
Dolce izvukao deblji kraj on dobio godinu a Gabana 8 mjeseci.
Pritisak mi skoči,tako me potresla ova vijest...
i mene također, ja mislim da bi mi trebali iz ljubavi prema modi skupiti novce i platiti njihovu kaznu. pa nije red da njih dvojica to plaćaju. ipak su oni zadužili svijet svojim kreacijama. mislim da je nepravda da jedna njihova košulja košta samo pet hiljada maraka. malo je brate. treba barem da košta 15 000 maraka oni su u tu kreaciju unijeli svoj ogroman trud i znanje.
@ veer, Ne budi ironican, svi mi znamo ko su Dolce&Gabbana, obozavam njihove parfeme. Nemoj da ti ja zeni sapnem, ima da radis duplu svaki dan:))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)