Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka pristojna divokoza ce uvijek prije izabrati smrt i vjecni mir nego prezivljavati kosmarni susret sa stvorenjima naoruzanim telefonima i kamerama. Bio je to lak izbor za ovu nesrecnu zivotinju. Slatka smrt.
@Nasumica U poredjenju sa ovim dvonoznim cudovistima, divokoze su racionalna, samosvjesna bica :-) Zbog paparazzo telefondzija i kamermana zivotinje se odlucuju na samoubistva. To je nezapamceno. Narusen je prirodni balans :-)
nece na fejs i gotovo. inace, nema nista opasnije od glupih ljudi.
tako su četnici natjerali rahmetli Sadika, Nazifovog dedu, uDrinu za vrijeme onog prvog rata kad je Hitler vlado. Prićo nam Naskov stari. Pucali oko njega da ga natjeraju uvodu, aon nije znao plivat a bijo lahak i odnijela ga voda.
Mislili da je pokemon.
gdje tačno skaĆĆe u videJJu ? ja vidim samo da hoda....HOČČU DOKAZZ... i što je zz duplo..aaaa
glupani jedni, kad su mogli biti znatizenji sto se nisu bacili za njoj u okean... ccc
JEL OVO VIJEST ILI STA??? KAKO TREBA DA REAGUJEM?
baci se i ti za divokozom u more
Suck it
i sve zbog ljudi, e yebo im ja mater
Ljudski rod je postao uljez na ovoj planeti i zbog toga ispasta sve zivo i mrtvo oko nas.
garant bio neki srbin pa se prepala da je ne bi silovao
Hhahhahahahha
hhhhhhhhhhhhhhhhh
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bolje u vodu nego u gulaš.
K'o veli: 'Nikad robom'. I koze nas citaju... :(