Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma no koment.. bjez.. :( jebes covjecanstvo i nas sve..pffff
homo homini lupus est.
@pikac oprostite, sta znaci to, predpostavljam na latinskom. Nisam elikventan i obrazovan, al opet me interesuje, jer naucio sam kroz dosadasnji zivotno vijek da se covjek uci dok je ziv. Hvala unaprijed i lijep pozdrav.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka čast ovoj ženi! Naježih se gledajući slike toliko izmučenog djeteta.. Obrazovanje, obrazovanje i samo obrazovanje je jedini put da se ovakve pojave neutrališu.. Nek' je maleckom sa srećom.. presladak je.. a i ostaloj dječici koja su žrtve zaostalih predrasuda..
jadničak
Može li se usvojiti ovo djete,ccccc...Gdje ode ovaj svijet...
Aman jarabi, estagfirullah...Ovog dušmanluka i mahnitluka. Dijete nema grijeha, bezdušnici.
Aj tuge Bože dragi. Na ovolikoj planeti Bog je obezbjedio mjesta i hrane za sve, a šta mi radimo!?
Ja stvsarno pokusavam, ali logistika je nekad zaista problematicna.
A pravu pricicu zamisljam da su nailazili kroz neko selo, vidjeli ovo djete i dali roditeljima 3 dolara sitnisha da ga slikaju. Pr sluzbama ovih shatro humanitaraca ne vjerujem da mi kazu ne znam sta. Humanitarci i ekolozi, dvije vrste najvece hipokriticke nvo bagre ikad.
Ma ово је стара тактика ... усликај једно, двоје, највише петоро дјеце, и ето ти га сажаљење. Покажи велику групу, е то већ губи циљ ... чак што више, може имати контра ефекат.
:-( Dusica mala. I nisu to roditelji, da imaju i mrvicu onoga sto roditelj osjeca za svoju djecu ne bi ovako nesto uradili.
@zoe ok ima i toga sto drustvo nametne to stoji. Vjeruje se u lude i nevjerovatne stvari. A ima i korisnicki pravo, jednostavno nije pruzena mogucnost za neko obrazovanje pa zatupljen narod. Ali da je ne znam ti kakvo vjerovanje ili ne znam ti sta, ljubav prema djetetu treba da bude veca. Ako ce da gaze moje dijete onda ce morati prvo mene. Znaci dusu i srca ne bi imala ostaviti da ovako gladuje i ne sami moje, bilo koje dijete. :'( Tuga
I ajd sad mi fino onako na kraju recite jel musko ili zensko ? :O pola teksta tvrdi jedno, pola drugo xD
Dobre tetovaže Anja Ringgren Loven.
Сад пошто сам остарила и ниједан стриптиз бар или ескорт агенција ме неће, време је да се очистим од дроге. Зато сам отишла у Африку да ширим хепатитис Ц, где су ми сви трошккови плаћени, док ми сваког другог петка легне 1000 марака социјале из матичне земље. Црначке ките су бонус.
Na kojim si ti drogama?
@Dejan28 На антидепресантима сам углавном, још од мог задњег, тридесет и четвртог по реду, абортуса, кад ми је доктор рекао да нећу моћи имати деце.