Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
većina ne zna šta se događa u svijetu ali oni koji treba da znaju, znaju.
Al najjači su ovi što Google optužuju za kontrolu, a oni tamo žive u vukojebini u kojoj ni u WC ne smiju otić bez dozvole onih luđaka na vlasti. Hahaha, jeste napaćeni u pm. Vas i treba poslat u Sjevernu Koreju, da za te gluposti koje tipkate i batine dobijete.
ovo je necuveno kako smo mi JUGOSLOVENI bivsi zavadjeni i isparcani...sada ocekujem od vas nacijonalista i budjetskih korisnika da mi j..... bliznje i daljne.Ali nicija negori do zore.
i samo da dodam - zivjelo Č! smrt mrskome Ć!
Neče njih nikakvo vrijeme pregaziti, direktore !!! Vi hočete da ih tako kontrolišete, ali veliki vođa, vam to neče dopustiti !!! Smrt fašizmu, sloboda narodu !!!
vidi ti ove što bez interneta nemogu ni dva sata dnevno, kako govore da je sjevernoj koreji bolje bez interneta. hheh... koja ste vi dvolična g.o.v.n.a. od ljudi. m.a.m.u. vam j.e.b.e.m.
vidi ti ove što bez interneta nemogu ni dva sata dnevno, kako govore da je sjevernoj koreji bolje bez interneta. hheh... koja ste vi dvolična g.o.v.n.a. od ljudi. m.a.m.u. vam j.e.b.e.m. pokvarenu.
negativne strane interneta postoje, kao i bilo kojeg drugogo fenomena danasnjice. ne zaboravi da se nekad morala knjiga traziti po cijelom gradu, i to ako si imao srece da je ima uopste iko. a danas dobijes informaciju na klik. bilo koji stucni clanak mozes naci za 5 min (mada za neke moras platiti). bilo koja informacija da ti treba - 5 min max. a nekad si se morao zaroviti po knjigama u biblioteci i opet sipak.
to nema nikakve veze sa internetom
Nedaju komunisti nikome da im rovari i ruje po državi, imaju svoj intranet i zadovoljni su. Total control u S. Koreji ne pije vode.
Dok nije bilo interneta ljudi su se druzili uzivo, izlazili, djeca su se igrala prelijepih djecijuh igara (ganje, zmire, klikera...) a danas imaju fejsbuk i video igrice. Nekada je bilo dovoljno da izadjes u park ili neko igraliste pa da nadjes prijatelje dok ih danas nalazis na fejsbuku i tako se druzis sa njima
u Bosni je super s internetom............. živimo ko paščad sada , a živjeli smo kao grofovi u stara dobra vremena kada nije bilo interneta.....
muka im sto ih nemogu kontrolisati,odma bi Amerika napala,,,al,mudri vodja neda hahahahh
Tako bi i ja uveo ! a sve sto vas interesuje imali bi u mojim sabranim djelima.
Šta će nam internet kada nemamo struje , hej !?