Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba iran uspavati dok produ izbori a onda ostalo ce odmah doci po planu,slicno gadafiju...
Zivko Josilo 08.04.2012. u 11:24 Nista razgovori,bacaj Tomahawk ,neka lete !! Glu?son , citaj izmedju redova , sta traze da unisti ? Ni sa jednom raketom , cak ni novom za tkz. busenjem planina ne mogu unistiti bazu koja je duboko pod planinom . Napali bi oni davno da mogu .
Imaju nuklearno naoruzanje i vodenu raketu koja moze poplavit ameriku cijelu za sto molim Boga da se desi mamu vam krstasku
\'\'\'od Te.herana zahtijevaju da odmah zatvori i na kraju uništi nedavno okončano nuklearno postrojenje, koje se nalazi duboko u planini,\'\'\'\' hahahaha, mora da su izračunali da ga ne mogu nikakvim raketama niti bo.mbama uništiti pa ovako iz bijesa nemoći i muke krstaška ma.rv.a koja služi cionistima, hro.kće, reži, š.ke.v.će i l.aj.e... čuj oni bi da zahtijevaju !? !? ma baš !? hahahahaha..ja mislim da Iranci prave s.pr.d.nju i v.ic.e.v.e. na račun ovih t.upo.gl.a.vih krstaša-cionističkih sluga..
POPIŠAM TI SE NA PESAH CIONISTIČKI ČIFFUTISKI BARBARINU !
rat ti bio u kući na mami dabogda
kada sve to zatrazite od izraela i on to ispostuje, onda ce i iran uzeti u razmatranje vase planove...licemjerstvu nikada kraja: ICC odbio pokretanje istrage o ratnim zločinima u Pojasu Gaze jer - \"Palestina nije država\" http://www.advance.hr/vijesti/icc-odbio-pokretanje-istrage-o-ratnim-zlocinima-u-pojasu-gaze-jer-palestina-nije-drzava/