Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi išli u afriku, pa evo sada afrika došla vama... To je to...
U jugozapadnoj Francuskoj takodjer susa nema vode. Neko je rekao vec da ce se ratovi u buducnosti voditi oko vode a mi pitkom vodom peremo ulice i jos dajemo milione da uvezemo vodu. Joj majko kako smo nesposobni.
Ajmo ovi sto spominju globalno zatopljenje nek kazu sta je bilo 1952??
Olimpijada u Helsinkiju
Polako bice ovoga jos… I ovi su (vecina) govorili da je globalno zagrijavanje ubleha. Trenutno mi je poznanik u sredisnjoj Italiji i kaze da se vrucina izdrzat ne moze. Kad mozga nemas Dok ne osjetis na svojoj kozi neces vjerovat, ali onda je prekasno