Protok plina obustavljen
0
Dignut u zrak plinovod Egipat - Izrael
Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadgledaju web stranice Al-Qaide. Također ih prate na twitteru i facebooku, čitaju njihov blog i ostavljaju komentare tipa: \"joj, jeste ludi.\", \"pusaČČČa\", \"cmokich\" itd.
bolje da ga egipcani zatvore neg da ga nijemci puste.. ha ya.. :D
Sad ce gorivo da poskupi !
ovo CIA......dže god je neki belaj znajte da je CIA...samo oni imaju vojni eksploziv kojim se može naftovod dič uzrak i antrax se ispostavilo da su oni slali svojim senatorima...pa 9/11 više i djeca znaju ko je kriv....itd itd itd
Bosancerosu i uredniku koji brise komentare, mozete mi ga oba poglabati za 5o markica.
ah, jesi mi danas nervozan nesto.... hehhe, ti i tvoji komentari... fakat si me nasmijao...ko malo dijete si. hajd sad, razligu...
hehhehe, jest nam bosanceros danas duhovit :) hajd baci jos koji biser... PS. lektoru, ne pise se \'neobrezovanog\', hehhehe što bi rekao đuro, ma bjeežiiiii, ma bjeežiiiii...
brisi mamica ti ga rodjenom sinu poglabala.
gt
Ja sam organizovao ovaj napad kako bi dao do znanja ostatku svijeta da se ovakve stvari ne bi desavale da sam ja na vlasti(bar niko do sada nije dizao plinovode u zrak). Optuzice sve one koji nisu dio moje strukture i pruzit ce meni podrsku, posebno moj veliki saveznik u borbi protiv terorizma, Izrael. Hehehehe....koji se je to faraon u istoriji egipta tako lako odrekao moci i vlasti!? ....i da, nemojte nikome reci za ovo sto ste sada procitali...proculo bi se pa mi propade zamka. Haj vozdrica lijepi moji robovi.
DEMANT-ČELNIK egipatske plinske kompanije Magdi Tufik je rekao za Associated Press da je eksplozija plina na Sinaju, za koju je Egipat najprije okrivio islamiste prouzročilo curenje plina.Naime, strani mediji su jutros prenijeli informaciju egipatske državne televizije da su pobunjenici digli u zrak plinovod koji ide preko sjevernog dijela Sinaja u Egiptu i opskrbljuje plinom Jordan, što je kasnije opovrgnuto. Egipat je zbog eksplozije bio prisiljen prekinuti opskrbu i na paralelenom plinovodu koji ide u Izrael, piše AFP.
aha, dobro, nek si mi kazao! znaci, pise se \'portal\'? dobro, da znam! ajd, ba, razligu.... igraj se lektora, negdje drugo! PS. jesu li svi zarezi na pravom mjestu?
a sta ces ti na potralu bosnja? idi odavde, vidis da te iritira. lajkujemo, lajkujemo i ne idemo nikud. ajd, vozdrav !
Pa tako i treba.
A znači zato mi na Alipašinom nemamo grijanje......
13:35- Vođe protesta razgovarale sa premijerom Šafikom Vođe opozicionih protesta u Egiptu sastale su se sa premijerom Egipta Ahmedom Šafikom i tom prilikom razgovarali o mogućnostima što bezbolnijeg odlaska predsednika Hosnija Mubaraka sa vlasti, kako bi bilo moguće započeti razgovore o budućnosti zemlje. Omladinski aktivista Abdel Rahman Jusef kazao je da se, u društvu ostalih vođa protesta, sa premijerom Šafikom sastao u petak uveče, prenela je agencija AP. On je kazao da je na sastanku bilo reči jedino o načinima na koji bi Mubarak mogao da ode sa vlasti, kao i da će protesti u Egiptu biti nastavljeni sve dok se to ne dogodi.
Berlin odbacilo špekulacije o utočištu za Mubaraka Nemačko Ministarstvo inostranih poslova odbacilo je danas izveštaje američkih medija o tome da bi egipatski predsednik Hosni Mubarak mogao da dođe na zdravstveni pregled u Nemačku i tu ostane duže, kako bi u njoj našao utočište. \'\'To pitanje se ne postavlja\'\', prenose nemački mediiji, reči portparola nemačkog Ministarstva inostranih poslova. 13:25 Dompremanje gasa je trenutno prekinuto, potvrdio je CNN-u Galeb al Mabreh, direktor nacionalne strujne kompanije. On je rekao da će biti potrebno najmanje nedelju dana da se cevovod popravi, a da će troškove popravke snositi Jordan. Mabreh je rekao da će vlada Egipta preći na korišćenje alternativnih izvora energije koji će ih koštati 4,2 miliona dolara dnevno. Ti izvori dovoljni su za naredne tri nedelje.