Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
josj edan pred znak kad djeca pocnu radjati djecu....
k\'o sto nas narod kaze \"GLUHO BILO\"! Strasno!
fakat nije normalno, a vidi ovdje http://youngest_mother.tripod.com/ observed the state of functionality of the little mother who had begun menstruating at the age of 8 months.
Po ovome i mene je fratar silovo iako sam mu se dobrovoljno naguzzio BiH4ever
Fuj pa nista pametnije neznas napisati .
kakve veze to ima sa komunistima majke ti? pa pogledaj samo sta ti dragi englezi rade... djeca samoubistva cine zbog ukora u skoli... o amerikancima da ne govorim
\"Slučaj najmlađe majke na svijetu je iz 1939. godine kad je petogodišnja djevojčica rodila dijete, kako se navodi u slobodnoj enciklopediji Wikipediji.\" Ovo se kosi sa samim bioloskim procesima i teorijama... Djevojcica od 5 godina nije jos postala \"zena\", tj nije pocela dobivati menstruacije, samim tim ne moze postati majka... Nema logike uopce :S Jos sam provjerila na Wikipediji, ne postoji slicna informacija... Nacuditi se ne mogu nekada nebulozama SAX-a :D
Da nije mozda Ajsa....
ma lazuuuuuuuuuu...suplja isti ste ko expres postali! Da je istina na dnevniku bi bilo to je neizvodivo..laz ortodoksna gluposti ciste..internet rupa bez dna!
OTAC JOJ JE VINKO PULJIC ILI ONAJ IRINEJ SRPSKI
ja ovih bolesnih komunista sta se sve desava po njihovim drzavama...