Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove sa SA-X e.be ova jedinica u sredini . Da je nula, onda bi bilo OK. Tada bi bilo dvije trecine kazne i uslov za prije vremeno oslobadjanje.
Ali vidi se po vama ostalim matematicarima zasto njihov portal opstaje...
lola je u pravu! Ako ima 90 onda ce punu kaznu odsluziti kada bude imao 107,5 godina... 90+17,5=107,5. Uslovna se moze traziti ranije (naravno, lol). Nema sanse da je 112 godina u pitanju. Naravno da su Sra-X nepismeni a o matematici i da ne govorimo...
Moronu, uslovna kazna se moze traziti prije isteka pune kazne. Znaci nekoliko godina prije, mozes podnijeti zahtjev za uslovnu kaznu i pustanje s robije. Citaj seljo, educiraj se.
Pa za 17 godina će odslužiti punu kaznu, za 12 stiče pravo na uslovnu...
ubica će imati 112 godina kada stekne pravo na uslovnu kaznu čitaj pažljivije!
a jesi li mozda razmisljao da ovaj mozda ima 95 godina ??? 95+17=112
*b**e**m*** ti matematičare sa-x-a , čuj 90 + 17= 112