Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e zamisli kako je u Gazi gdje je 15.000 ovakvih slucajeva gdje je zgrada srusena i zatrpani ljudi
Prije 2 mjeseca je zavrsila obnova i stavljanje termo fasade,zamjena balkonskih ograda,prozora... na zgradi u ST u kojoj zivim. Radnici 99% raja iz Bosne. Zgrada ima 16 katova. Skelu oko zgrade je postavljao jedan covjek. Ali tu skelu je on ucvrscivao na svakom katu. Derala bura ko luda ali skela stajala. Jaro ju je sam i rastavio i fugirao rupe od sarafa. Ovaj u Njemackoj ima da debelo odgovara.
Na ovoj bausteli je sigurnost nikakva. Zato je se ovo i desilo bio sam tu.
😞
Tužno i žalosno.Garant svi su stranci.
Garant nijedan Svabo nije poginuo.
Daj boze da niko od nasih ljudi nije stradao. Nije normalno nasto je izasla gradjevina u njemackoj. Rad na crno, rad bez adekvatne opreme, kradje na materijalima, itd
Kapitalizam,put ka samounistenju. Jos kad kapitalizmu pridodamo i rastuci ateizam...
I ja se nadam da su samo marsovci nastradali ali jbg i oni su ljudi. Malo sam neupućen možeš li nam napisati ko su to "naši" da se i ja mogu nadati.