Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se ova zgrada ne srusi od aviona a tornjevi koji su bili izgradjeni od pojacanog celika se srusise do temelja?
O cemu pricas covjece, ovo je mali avion a u one tornjeve je udario veliki putnicki avion, raspitaj se kojom max brzinom mogu da idu i jedan i drugi, kolika je snaga udara, broj spratova, gdje je udario avion itd
zato što ovaj Rumun nije bio pripadnik tzv. arbih, nije ćovjek obučen za to
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
U Rumuniji ili drugim zemljlama istočne Evrope, uključlujući i zapadni Balkan, postati milijarder može samo nepoštenim radom, prevarama, neispunjenim obavezama, i preko tuđuh leđa toliko da se najmanje nekoliko familija nađe ojađeno. Neka je poginuo. Takvi treba da ginu. Pukni grome i u ove milijardere varalice i špekulante koji otmu iz tuđih usta da bi bili milijarderi u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji, neka ih nema više, takvih ne treba da bude.
Eh ovo nije slučajno bilo
Rumun pa milijarder, mora da je pošteno zaradio, mogi misliti.......
Đavo došo po svoje. Mislio je da je nedodirljiv...
28.sept 2021. Vojni ljekar specijalista vazduhoplovne medicine poziva Pentagon da prizemi sve pilote koji su primili ove neispitane bocke (https://www.citizensjournal.us/army-doctor-aerospace-medicine-specialist-ltc-theresa-long-calls-on-pentagon-to-ground-all-pilots-that-have-taken-covid-shots/)
Da li je pilot primio bocku?! Naime, ne bi bio prvi slučaj da je pilot koji je primio dozu usljed promjene pritiska i usljed djelovanja doze na zgrušavanje krvi doživio srčani udar. Prije par dana isto se desilo Lufthansinom pilotu pred slijetanje u Frankfurt, te su srećom kopiloti preuzeli slijetanje, a Britisch airways je takođe imao niz takvih situacija, i sve učestale situacije zadnjih par mjeseci. Nažalost
(https://www.fr.de/frankfurt/flughafen-frankfurt-lufthansa-pilot-flug-notfall-bewusstlos-flugzeug-hilfe-verletzt-tn-91023704.html) (https://www.thedailystar.net/nrb/departure-arrival/airlines-more/news/biman-pilot-captain-nawshad-who-suffered-heart-attack-mid-air-passes-away-2164421)
(https://uncutnews.ch/fuenf-jetblue-piloten-tot-wurden-sie-vorher-geimpft/) (https://thecoloradoherald.com/2021/thousands-of-flights-cancelled-as-vaccinated-pilots-fall-ill-or-die/)
Eto mu milijarde.
Djaba parr kad smrt dodje
Nekome je svanulo...