Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo desnicari!!! lojavu stoku niko nece.
samo salji dalje...predjite lijepo preko nas, i hajte u austriju, njemacku, i dalje...englesku, ameriku...sad njih snaslo, sto je nas proslo. eto vama kosova brze i prije nego ste se nadali.
dragi bosnje, kad ste toliko privrzeni svojim bivsim osvajacima, braci turcima, samo da vas pitamo zasto se upinju iz petnih zila da se utrpaju u eu ako im ne treba? zasto oni to rade? da nije zbog onih predpristupnih fondova, zbog cega su se i ovi nasi istocnjaci, braca sloveni, pomamili? mislim, nasi susjedi, bracha? a?
U stvari jesu. Potraži to \"nikad\" u povijesti Španjolske i Cipra... Misliš da je muslimanima džamija u Cordobi, popularna Mezquita, manje važna od Aje Sofije kršćanima?
Nadaj se ,raspitaj se malo kako zovu srbe u Njemackoj,da ne pominjemo sto ih je Hitler volio toliko da je planirao okovati citavu Srbiju i sve u njoj pobiti.
od dzamija nisu nikad pravili crkve dok je veliki broj crkava koji je od muslimana iskrivljen u dzamije kao uostalom i Aja Sofija.
vidi ovog svabe, sto mlatara zvaljama, da ima pravde dobar dio njemacke bi bio dat jevrejima da naprave sebi drzavi i da donesu atomske bombe i upere ih prema centrima krscanstva, berlinu, rimu, parizu, londonu itd. nazalost, i nakon drugog svjetskog rata krscanske sudije sude...
Bio sam nedavno u turskoj. To je jedna od 3 zemlje svijeta, koje bi, kad bi im sad zatvorili granice, mogli sami zivit, bez ikakvog uvoza. Kljucni fatkor sto nece da ih prime, jest to sto imaju previse razvijenu privredu. Kad bi ih primili, Evropu bi preplavili njihovi proizvodi. Bila bi Turska unija...
Srbi su ipak za Nijemce malo visa rasa od Bosnjaka.
Ovo je samo pocetak ,kad desnica krene necete vidjeti balkanca u Njemackoj.Ovako je bilo i 60 godina kad su pokusali najuriti strance.Gastarbajteri kupite kofere ,imate maticne zemlje i bjezite dok nisu logore otvorili.Za Njemce ste ionako svi odreda niza rasa Srbi i Turci pogotovo.
tursku, 22% federacije,kosovo i albaniju.., poznatu kao najrazvijeniji dio evrope, treba da proglase svoju zajednicu evropsku muslimansku zajednicu
sackajte na nas, hrvati kada udju ce 98% glasati protiv turske
Jeli ovo i u Evropi ima Dodikreferenduma. Treba njima OHR, pa bi oni njima nanu naninu ha ya. BTW sta trazi Turska u Evropi. Nalazi se mozda 1/6 dijela teritorije u Evropi.
Evropa se lako, preko noći i bez nasilja može riješiti svih muslimana, tako što će ukinuti sadaku tj. socijalnu pomoć od koje ovi u 90% slučajeva žive.
joj glup si..svaka cast...eto evropa ima takav sistem da misli na ostali narod..vidi se da nisi mako iz sela..pozz