Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grubiša, koji si ti kreten.
gospodine Machiel de Graaf, vi ste nacionalista, fašista i ktome još da dodam dooobar komad budale. Sreća pa vas je manjina ..
Ako si odrastao u EU, na ovom kontinentu onda sigurno možeš razumjeti ovog čovjeka, posebno ako si boravio u Holandiji. Turski i ostali primitivci poput raka, poput otrova ugrađuju se u sistem ali bez integracije. Čak sam pisao o tome da se dešava i u Sarajevu gdje zamotani i bradati dolaze u kolonama, kupuju nekretnine, borave, žive ali se ne prilagođavaju... Isto će se i nama desiti... Nikada BH muslimani nisu imali ništa zajedničko sa muslimanima iz ovih istočnih zemalja...drugačiji se islam ovdje furao...sada je druga priča jer imaš radikaliste sa istoka nastanjene u BiH i oni siju svoje crno sjeme mržnje i radikalizma... i ja bi ih sve protjerao...sve do jednog jer kod nas dolaze najgori od najgorih da žive...neće doći niko pametan...i upravo zato ih treba protjerati !
Spor je okončan u obližnjoj javnoj kući gdje se tradicionalno okupljaju laburisti i desničari dok se Turska manjina povukla u opoziciju i otišla kući pravit djecu,jer su svakako optuženi da se " češće rađaju".
Gori su oni sto su otisli tamo. Bolje je i biti siromasan u Bosni i Hercegovini nego neki "dobrostojeci holandjanin". Cuj da zatvore dzamije a mi hrlimo ka EU. Ehh kako smo samo jadan narod. Neka ih zatvore ali treba i Bosnu i Hercegovinu prečisti jer ima previše stranih govana sto gledamo u njih kao da su bolji i vrijedniji od nas. Holandski četnici !!!
muslimani ce za 40 godina ako se nastavi sa ovakvim natalitetom biti vecina u francuskoj , holandiji i belgiji...to su cinjenice sto krscanske ekstremiste dovodi do ludila
kasno olandezi... Nama ste se smijali kad smo ginuli protiv istih...sada se hebite... Prvi put u istoriji navijam za muslimane da satru evropsko-americku siledzijsku djubrad... torbicom ga...
Najbolje onda muslimanima obezbjedite zivot na marsu, a vi se drogirajte, ubijajte, silujte, pederisite....
@KGB KRSTAS Prvo Allah se pise sa dva slova L ako nisi znao. Drugo najbolji se pise sastavljeno tako da mi je jasno zasto ne znas prvo. Trece ocigledno nemas pojma ko su teroristi i cija je to sve montaza, te da nema nikakve veze sa PRAVIM ISLAMOM.
Seljak jedan uopste nisam rekao da ne razumijem i ne pise se razumijo. Ocigledno imas mozak velicine oraha ali kad natekne od previse informacija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...al ga ovaj baca na igora štimca...