Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolja zemlja za zivot.
Pobjego im kengur :)
Nekompletna vijest. Zbog cega protestvuju? Sta im se ne svidja? Sta predlazu? Sta vlada radi sindikatima i azilantima? Ovo je napisao neki kompletan idiot sa sarajevskog FPS-a ili gore.
ne znaju ni oni zasto protestuju. zemlja u kojoj ne moras nista u zivotu radit i tako mozes cijeli zivot do 64. kad pocinjes primat penziju bez obzira sto nemas dana staza, gdje imaju najbolji socijalni sistem i rjesenje zdravstvenog osiguranja, gdje vize mogu dobit samo bogatuni sa zapada i azijati kao turisti, gdje je stopa kriminala minimalna, gdje je sve skoro pa savrseno....i zasto sad seru? ma garant neka koala porezala nogicu pa joj neko nije dobro zamotao ranu
Sve znam, ali ovako se ne moze pisati vijest i jos javno pustati u "eter".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
krenulo je. .
nista od demonstracija..nego pifatite se plenuma
Ako ne budu slusali Putin ce ih okupirat.Ionako im Australia iici na Krim.
trebaju facebook zabranit :D