Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi i parizani odose u rodna sela planine i livade...
@yeba.mene.drzava Cijeli svijet tako funkcionise, ali samo kod nas vidis da jedni druge vrijedjaju sto su rodjeni pa cak i samo 20-30 kilometara udaljenosti! A svi ista stoka!
Francuska lici na zemlje koje su u pocetnoj fazi gradjanskog rata, totalni kaos
Koje maltretiranje, strasno.
@med Ja sam manjina, zamisli kako ste tek vi ovce dosadne. 24-7 samo korona, korona, umiremo i ostale gluposti.
@goo Ti i tvoj imaginarni prijatelj se zakljucajte pa se j...., nas ostale ostavite na miru. @med Brate ti digni ruke i nek rade s tobom i tebi sta hoce, ja nisam spreman odustati od razuma i slobode i uvijek cu da stanem protiv lazi i tiranije. Ukratko ovca necu da budem, a ti ako hoces izvoli.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
raj za lopove
That’s right Lebron90
Odavno tvrdim da EU i njene zemlje su fasisticki nastrojene jer njihovi drzavnici podrzavaju NWO. Ako Biden uzme u USA, a to se moze samo desiti namjestanjem, lockdown ce postati normalni u cijelom svijetu, a nasi zivoti hunger games za elitu, ko u ovo ne vjeruje zivi u nekoj bajci za boljim zivotom, zato se moramo oduprijeti ovom zatvoru, fake pandemiji i boriti se za nasu slobodu!!!
Escape is futile!
Kuda ovce idu, u brda i planine?
Pametni ljudi zapadne europe..a ne ko kod nas rodio se u sarajevu a svi mu iz srbije ..on se stidi rodbine seljaci..a uz to još pljuje druge koji nisu rođeni u sar..a živi na cicinom hanu..kilometar zračne linije od centra..kuce ko favele
Pa zamisli da ti neko zabrani mjesec dana kretanja? Zatvorski život, a kod kuće si. Plus, ko imalo ima razuma i dostojanstva, znat će da će ti isti političari biti slobodni da idu gdje im volja i rade šta požele.
Stavite karikature nema korone za vas
Ovako slično izgleda Vogošća petkom kad Sarajlije idu nazad
Sve je to izrezirano... cita se iz iste knjige...
Hoce li Bob Sinclar opet pustati setove iz svog stana svaki dan u 14h?
Utekoše ti moj Makrone😹
Dvije najmnogoljudnije i ekonomski najjace drzave EU Njemacka i Francuska idu u lockdown, lako je bogatima, sta cemo mi...
@gooUser1599081167 Mi cemo gledat' odakle je vedro.
Ostaće arapi, nemaju gdje...osim u Alžir, Libiju, Senegal...
Lagano se zahuktava situacija.Sad idu redom pljačke,paljevina i neredi ..3 svjetski pa ko ziv ko mrtav