Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj \"VLASTITE GRADJANE\" hahahahahaha paapak jedan , ti \"vlastiti gradjani\" nisu imali boravisne dozvole i vecina nije imala nikakve papire za identifikaciju. ko ih zeli neka ih sebi primi i neka se dokaze tako a ne sto ce pametovat ko ovaj shupljoglavko hakademik kyrrca moga.
E Akademik, da se jednom složim s tobom...a ti \'sarajko\' mora da si neka seljančica dijasporašica, bijele puti, pa si se uklopila u evropsko fašističko društvo ko muha s govnetom što se sklopi...
Ja akademika i k..ca, je\'l to tebe boli sto su to romi ili sto su srbi pa ih eto nazad u srbiju !!! Ko god nece da se integrise i prihvati zakone i ne prihvati se posla ,nek se goni odakle je dosao!
HEJ \"SARAJKO\" (PRIJE BIH REKO FAŠISTIČKA SELJANKO) DA LI SI IKAD RANIJE RAZMISLILA ODKUD SVIM TIM LJUDIMA TAKVI PROBLEMI, I DA NISU MOŽDA VLASTI RUMUNIJE I FRANCUSKE VELIKIM DIJELOM KRIVE ZA OČAJNO STANJE ROMSKE POPULACIJE KOJU SADA DEPORTIRAJU I PROTJERUJU. AKO GOSPODA FRANCUZI NISU ZABORAVILI, I FRANCUSKA JE DIO EUROPSKE UNIJE, A SAMIM TIME PREUZIMA I PRAVA I OBAVEZE DRŽAVE (JER I EU JE FORMALNO-PRAVNO DRŽAVA). NE KAŽEM DA ROMI NE SNOSE DIO KRIVICE, ALI FRANCUSKA NIJE OBJAVILA ZAŠTO SU ROMI NAPADALI TE POLICAJCE, MADA JA NE VJERUJEM DRŽAVI KOJA JE U STANJU PROTJERIVATI VLASTITE GRAĐANE, TJ GRAĐANE, PA BILI ONI ROMI ILI BILO KO. INAČE, NEMAM NIŠTA PROTIV NAČINA NA KOJI ŽIVE ROMI ŠIROM SVIJETA, A KAD BI SE DRŽAVE MALO VIŠE POTRUDILE, SVE SE TO DA LIJEPO ORGANIZOVATI.
pa eto nek svako od demonstranata primi po jednog cigu i problem rjesen u sekundi
Pogledajte TV5 i vidjet cete da Romi koje protjeruju ne zele da se uklope u drustvo, ne daju djecu u skolu jer \"nemaju adrese\" kako kazu. Francuskoj ne trebaju nomadi koji prave probleme i mjera deportovanja je normalna, ustalom to rade i druge evropske drzave sa svima koji ilegalno borave (Holandija salje avione za Kamerun i sl.). Francuzi koji svojim porezima placaju sve i svasta podrzavaju akciju, a ljevici je ovo prilika da se obracunava sa Sarkozijem.