Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima li koja budala da je propagandni članak pročitala do kraja.
ukrajinski plenum sad ce mmf-u da otplati kredit al dozivotno
Ozbiljnost autora članka je pokazana upotrebom izraza "150 posto"... Možda je "ubo" koju tačku, al' ostalo vala...
"Povećanje troškova odbrane Druga bitna stvar je oživljavanje NATO-a. Naime, baš kada se počelo činiti da gubi značaj dok se njegova misija u Afganistanu bliži kraju, ova alijansa, na čijem su čelu SAD, vratila se na posao. " Gledao sam par dokumentaraca u kojima je fino pokazano da USA živi od ratova, tj., da joj se ekonomija u velikoj mjeri oslanja na proizvodnju i prodaju oružja. Potrebna su ratna dešavanja da bi industrija ostala aktivna i da bi država morala da kupuje to oružje od korporacija. Amerikom ne upravlja vlada koju su birali ljudi, već velike korporacije koje rade šta im je volja. U Americi svak' kože da kupi automatsku pušku, eto dokle je to došlo.
Sve je mogue osim ovo zadnjeg, Pa ljudi jeli vi znate ko je bio komadant na ruskoj strani kad se berlinski zid rusio. Upravo Putin. I kad se je prodero na mikrofon da stanu. Svi su stali jer znaju da se ne sali, biti ce ih mrtvi. Tako i ti tajkuni u Rusiji znaju da im je bolje bez para biti nego mrtav.
ETO VI ZNATE KAKVE POSLEDICE MOGU DA BIDU??? Pa nisu to odluke koje je Rusija,povukla preko noci.Ko zna,koliko su dugo njihovi eksperti radili na posledicama i koristi,ove situacije!
zanimljivo....ni jedan od ovih deset razloga krize ne ide na stetu amerike i engleske :)))))).....a kad tamo,u engleskoj ocekujemo tri referenduma o ocjepljenju i slabljenje globalne moci....a u americi kompletni gradovi bankrotiraju i gase se tojest izumiru
ko o chemu... ti o ocjepljenju...
hebo ti njihovu krizu kad nemaju plenume :)
Sve se mijenja,ali minđolina uvijek ostaje ista
Rupa k'o rupa ;)