Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ampak i Oj livado, napuste se jedan drugome qrca, vi se bojite Mus.limana, i treba da se bojite :)
Je li p.rorok predvidio ove bespilotne?Naprijed braco J.evreji na celu sa A.merima,pocelo je iskorjenjivanje ove nakaradne v.jere.Dok god je i jedan I.slamista ziv,svijet nece imati mira.I to su isti oni A.meri kome su ovi domaci b.alijaci godinama lizali s.upak
europska antiislamisticka udruga gradjana \"PRO EUROPA\" otvara Facebook grupu \"Stovatelji Bespilotnih Tehnologija\" pozivamo sve one koji prakticiraju europske vrijednosti da nam se pridruze !
Pa sto ne posalju one \"americke specijalne specijalce\" i zavrse cisto posao...najlakse je poslati letecu bombu od koje uvjek strada neko neduzan. Gledam sinoc na History-u, bolesno i potpuno ludjacki su bombardovli Vijetnam 60-ih godina...ub.ili na stotine hiljada civila i vojnika, unistili im gradove i nakon svega toga, opet izgubili rat i otisli kuci podvijena repa. Valjda ne znaju dobiti rat bez nuklearne.
samo bespilotno do posljednjeg islamiste !