Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
njemci se okomili na SAD ali mogu im se samo sageti ! i nece pokvariti i baciti kost medju dva trajna i konstantna partnera... znaju turci ko im ne da u EU 50 godina a ko im je partner dugo godina bez izdaje !
E jest ovaj Der Spiegel tužibaba u pm...
hoce ameri da cuju u cemu je tajna zivljenja bez kredita,i kako se ekonomija odrzava i napreduje enormnom brzinom?
nebih se slozio,i nemoras minus odmah kvaris mi prosjek :)
...a, jbt...pa kad britanski tabloidi prisluškuju selebritije a da "saveznici" ne prisluškuju jedan drugog...
...diplomatija, drugo ime za mahalanje...
A ovo bi nas trebalo iznenaditi? Turska je ostala jedina iole mocnija islamska drzava,ako posumnjaju da im predstavlja prijetnju pokusat ce (i uspjeti) i nju da uniste.
..... neće,,,,,,iz baza u turskoj kontroliraju cijeli bliski istok i crno more........
...turska ne posjeduje atomsko oružje...tako da je, i oružano, i ekonomski, patuljak za rusiju...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
.......i fata mi je sumnjiva......svako veče kada je sama kod kuće, izlazi na balkon i doziva eSADe.........sigurno i ona špijunira za SAD-e, .............