Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima i Putin uslove kad nekome daje drzavljanstvo... jooj :D
koja je ovo funjara
S dobitkom ruskog državljanstva Depardieu je postao stručnjak i za političke prilike u Rusiji. Koliko čovjek mora biti bogat da bude ovakav ljigavac ???
to je taj proslavljeni glumac :))) whahahahah
Sta ti ovdje svega nasra, da bog sacuva, gdje li si to sve cuo, il si ko negdje nesto cuo pa sve pobrko. Samo da ti kazem da ni Sadam ni Washington nisu bili sinovi marsala, mada je Marsal sa Sadamom bio dobar jaran, hehehe!
nije upitanju ovaj slavni francuski glumac, vec da je onak kepec carkozy bio prvi francuski predsjednik koji je pogazio sve sto je sveto francuzima, otisao je nanoge amerikancima, i onda drzao govor pred americkim kongresom, a to je smrtna uvreda za svakog francuza. Naime ono sot francuzi amerima zamjeraju da im se nisu zahvalili jer su upravo 10 tisuca francuskih vojnika, i brodovi francuske mornarice izborili amerima neovisnost od engleske, washington je do momenta francuske vojne intervencije bio pred porazom, a ameri nikada to nisu francuzima odali pocast za kreiranje njihove drzave francuzi imaju veliki ucinak ako ne i najveci uz to washington je bio los general skoro je izgubio bio svu vojsku ako je washington bio dobar general onda je u rangu sa sadamom huseinom i on je noscio sin marsala mogu obojica ruku pod ruku
a ja samo ne znam što mi ovo uopšte čitamo i komentarišemo ????
Sve kontam na koga mi liči na ovoj slici, a onda se sjetih: isti mali žvaljo od šlagiranog.
Nisam do sada znala koji je ovo bilde!
Tako je drugovi !!! Sve Amerikance, treba pobiti !!! Sve !!! Dosta su zla, počinili na ovoj planeti !!!
Pa dobro, koji đavo, hoče više ovaj zatucani Francuz ??? Fino mu dali državljanstvo, a on odmah počeo gluposti pričati protiv politike u Rusiji !!! Ma njega treba odmah izbaciti iz države, i poslati ga u kutiji, natrag u Francusku !!!
To GERARD-e jezik ti se pozlatio.....!!!! UDRI BANDU NACISTIČKU IZ SAD-a NJIHOVIM ORUŽIJEM---- PRVO JEZIKOM PA AKO SE USKURČE ONDA MALO I SS-18-kom..
Kako je ovako odvratan lik... Metak u vugla...
Hajde uhljupe jedan zatucani, nemaš ti pojma šta je danas IN.
ovaj bi se j.eb.o za marku
imal čevapa u rusiji, nešto sam gladan