Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad su mogli Nikolica zvati mogli su i Netaniahua vala
Presretne covjek gospodina u odijelu, izvadi pistolj i zaprijeti:  - Daj mi SVOJE pare!  - Ali, ... Ja sam ... Politicar. - Dobro onda, daj mi MOJE pare!
Dijeli se baksis 😂
A što je najgore i Tomo Grobar se slika na proslavi državnosti Emirata, a većeg im dušmana od njega nema, da mu dadnes nafte sve bi ih polio i zapalio!!Smiješno!
Samo tako Denis znas ti gdje su nafte i pare
Moze li mi neko objasniti koja je funkcija predsjednika ako postoji ovaj covjek? Jel on u biti ko Merkel ili sta?
Kako to da Bake nije snjima? E moj Bake prodao si sve arapima a nisi pozvan.
Sada lepo pogledajte ko stoji u sredini slike do glavnog baje u UAE iako je srbin i pljujete po njemu pogledaj te sta radi Vuciceva politika
je li išao na račun poreskih obveznika ili o svom trošku?
vraća se u skraćenim pantalonama
cestitke arapima
zasto?