Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj svijet je posta jedna velikacka QARINA :(
Tacno mi se gadi vise ovaj svijet! Kako bi samo volio da neki od vas (koji mrze muslimane) 4 dana u Siriji provede na nacin normalnog Sirijca koji zivi tamo, da vidi sta znaci kad covjek NEVIN,koji je insan kao i svi ostali, sa svojom porodicom, malom djecicom koja tek prohodaju, gladni i zedni strepe i dan i noc cekajuci,strepeci da neki od 100 ratnih aviona koji im kraj krova prodje ispali raketu u njih. Ne mogu vam opisati kolika mi je to zelja,izvinjavam se na izrazu ali popisam se na sve vas koji mi se izjasnjavate kao ljudi, a u sebi ljudskosti nemate ni truna!
Obzirom da u svakom ratu ginu I nevini, treba ukinuti sve ratove... samo se pokoriti... ...vala dosta mi je i ovih "aktivista" koji ne znaju bil' piskili ili kakili (sto bi rekao Mao Tze Tung....)
na glavi mu ko kuhinjska krpa ili stolnjak? a kakav mu je ono kolut?
...uz pomoć najveće mašte ne da se zamisliti da bi bošnje pomakle guzice iz kafića i fakulteta (mislim, masovno studiraju!) i stale pred amerićku ambasadu skendirajuči: dole jenkiji! dole coca-cola! dole nato-otan!
lakse je iz zraka jer djeca su kolateralna, bolje da ih se iz aviona rijese nego kao buduce izbjeglice docekuju u evropi..
sad buduci da Britanci ne zele u rat, desit ce se bombaski napad u Londonu, koji ce ipak uticati na to da se Britanija pridruzi kradji nafte koja se odvija na bliskom istoku, isto kao i Francuska.
Svijet treba da shvati da BOL nema zastavu.
Recite to ISIL*ovim majmunimna,da ne rade one gnusne zločine,koje samo muslimane prljaju po svijetu...rokajte ih,koliko god mozete...sjeme im se zatrlo ,zaostalo...kreteni...
u pravu su....sto vise sirijaca i nigerijaca treba poslati u englesku...mogu i avganistanci i somalici
Kao vasa? Kada, gde?
Objasni gde su engleska deca ginula. E sad kroz celu istoriju idi samo redosledom pa nabrajaj koju su sve zemlje upropastile. Najveci kolonizatori Sveta, a u danasnje vreme zlatni sponzori svakog sukoba. Nalicemernija i najodvratnija nacija. Sta je ljudi moralo stradati da bi ovi bili gde su sad.