Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce u bulju da joj ga zabiju
Barem ga dobija u bulju za fine pare...
Zasto policija napada demonstrante u demokratskim zapadnim zemljama, ja sam mislio da je to samo slucaj gdje su diktatori, Erdogan i sl. ;)
@truts Fakat mirne demonstracije.. 111 policajaca prvi dan povrijedjeno, 500 uhapseno demonstranata...toliko su mirne da se pozivaju roditelji sa maloljetnom djecom da setaju sa demonstrantima 😀😀😀😀😀😜
pali sve zapali, nemoj melaniju nego trampa, ove protestore treba naoruzat do zuba kao sto amerikanci rade 😁
Koji Ivanka trazi na samitu?
njemci su giganti !
Antifa boys
Ja Hotela.Imali da moźe Helikopter se spustiti,pokupi je i Problem rjeśen.
@Bosancero1 doce mornaricke foke sa smajserima u ispomoc
a balkanskoj stoci vlast, u kooperaciji sa potplacenim hodzicama/popovima, kaze da "saburaju " ... e zato je Njemacka tamo gdje jeste, a i mi smo tacno tamo gdje nam je mjesto.
Pustite im swish swish bish i rasterat cete ih
podrzavam
Yebo švabsku policiju, polomite im kosti za to vas plaćaju poreski obveznici...