Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Potresne scene, svijet je zgrožen, kako policija ide protiv svog jadnog naroda koji traži pravdu. Pa još suzavac, gumeni meci. N1 uzivo prenosi, a BN otkazuje novogodišnji program zbog cjelodnevnog vanrednog programa . Wigemark poziva na suzdržanost i da se preispita uloga policije, a OHR iznosi zabrinutost nedemokratskim gušenjem protesta. Klix će vas iz minute u minutu izvještavati, donositi probrane najpotresnije slike sukoba, naročiti zene sa mini ogrebotina.
Izduvala se "raja". Macron ima medije, imu svu podršku lijevo-liberalnih nevladinih hipsterskih "falangi" ima bankare i bogate a "boranija" kao "boranija" - brzo im sve dosadi ... a i slabo se plaća ...
Francuska revolucija
ide mile lajovackom prugo ide mile sa lukacem drugom......
Makaron u sosu
Nek se podigne i 18,7 samo nek puste za pet feninga
Tako se rusi vlada. Nebitno bilo to ispolitizovano, potpomognuto i finansirano od nekog ili ne, vazna je istrajnost i jasan cilj.