Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovoj državi nema spasa, implodiraće zbog prezaduženosti i užasne fiskalne politike. Džaba sve i entiteti i kantoni, ništa neće biti važno kad budemo bukvalno u redovima za azil a oni nam samo stave žicu oko BIH.
Samo smo mi sretni na mrvicama i cekamo da nam bog da vise-----podijeljeni i dezorijentisani u jadu i bijedi......Nema ovdje lobanje ni ideje zbog koga bi bilo vrijedno ista uradit....pametni otisli a doslje sve dobile u gradu a ostalo sve na selu i glasaju.....danas je ne normalno biti normalan.....ako nisi u familiji ovih normalnih....
...saće njima bevanda utušit fiskalne kase :)
Francuski narod zeli revoluciju! EU, Amerika... Pomozite tom napacenom narodu.
Ah sto nam je lijepo... Mi uzivamo i gledamo kako je drugima grozno... Ja ljeeeepoteeeee...
Sirom svijeta demoNstracije samo kod nas vlada mir i zadovoljstvo :)
Dok se mi raspravljamo o tome ko je veci musliman,katolik ili pravoslavac,nasi lideri uzivaju,primaju enormno visoke plate za svoj nerad voze se u extra skupim vozilima kupljenim od nasih para,a narod kao ovce suti i trpi,e to je nasa realnost.
bjezi sramota je vise pominjati
Znaci,Bosanci su zadovoljni!I ne bili,sami smo birali!I opet cemo!