Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jasno da bih ih poslusao. ostavio grcku grcima, onda podigao oko grcke zid i nek grci i grcka uzivaju sami sa sobom u grckoj.
moze LI MI NEKO OBJASNITI ZASTO ARAPI razvijeni, kulturni i napredni hoce da se usele u tako negativanu sredinu kao sto je GRCKa ?? zasto im mi ne damo vize ?
Najgori su poturceni Srbi, odnosno takozvani bosnjaci
da bi bio OK stranac, moras biti pravoslavac, Ako si musliman, onda si najebao.. Ti jadni grci, koji su polu-Turci....kao i Srbi...
a kako gledaju na braću srbe
otkud nacisti u EU?! ma to je nemoguće!! Evropska Unija je savršeno uređeno društvo, ovo mora da je neka greška!
Brat Grk bije strance. Brat Hrvat tuce ex-jugoslovene.Brat Crno Gorac se bori sa \"fekali-sanitarijama\". Brat Bugarin te pokrade,cak i starog \"Jugica\". Brat Turcin je miroljubiv ali ljutit Kurd ne vidi razliku izmedju mene i brata Turcina pa ce me raznese takodje! U Tunisu ce mi ukrasti \"plavu zenu\". Slovenija nema \"mora\"?! Rumunsko more je \"crno\"! Albanac ce mi izvaditi i prodati \"organe i dushu\" za sitne pare! Od paranoje sam izgubio \"um\"! Odoh ja u \"NeUM\"!