Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki dan i prolazi tuda. Nego što vi ne pratite, tek od pada drona...
Čuj avion "prolazi tuda" :) :) :) Hebo tr rus nepismena
B52 ne "prolazi" baš svaki dan "tuda".
Ja znam da ste vi iz klixa prodate duse ko i 99% novinara, al ne ide mi u glavu kako ne shvatate da nece biti ni vas ako eskalira ovaj rat? Zasto ne naslov ''Americke provokacije'' ili tako nesto. Nek se narod podigne protiv ovog rata i za mir, a ne spinovat istu pricu Russian bad guys, USA good guys. Je li vas sramota, niste dovoljno o Covidu lagali, dokle vise?
Ko da se podigne protiv rata? Pa jesil ti toliko glup da ne shvatas da je Bosna nebitna i ne primjetna na globalnoj sceni? Misljenje par hiljada ljudi koji koriste klix.ba je nebitno i nema nikakav efekat dali se pobunili protiv ili ne.
Velikani se nad*ebavaju a sirotinja navija. Inace ako ste mislili da pricam o nekom srednjem vijeku, prevarili ste. Godina je 2023.
ameri vedre i oblace,ostali mogu qurcu svirat
Stalno provociraju ruse, a kad ovi reaguju na provokacije onda su rusi krivi za sve.
Auuuu, što ga nisu odmah Rusi posuli kerozinom
Ja eto 8n svaki dan prolazi tuda ko da u Skolu ide,pa mora,jedini put mu to. Izazivaate pa kad sta pukne,opet po sirotinjii . .
Da su ovo rusi uradili stajalo bi: Provokacija Rusije i pozivanje na rat 🤣🤣🤣
Bas me interesuje kakvi bi komentari bili da USA skroz digne ruke od BIH...i prepusti Rusima...pa da Rusi s dodikom vrsljaju po Federaciji i RSu. Zahiragiceva prica. Bosnjaka nebi bilo ni na mapi. Ako to prizeljkujete, sretno vam bilo.
Podrzavamo Ameriku jer je bombardovala chete '95, a i bori se protiv Rusije koja je na strani cheta i koja zeli da unisti BiH. Mali smo mi da donesemo prevagu na svjetskoj pozornici ali, u slucaju da budemo primorani, uz malu pomoc Amerike cemo ocistiti ovo podrucje od Rusa i njihovih isprdaka, sto se poklapa i sa americkom potrebom da drze Ruse daleko od Jadrana. Eto, vrlo jednostavno... A normalno je i da isprdci podrzavaju Rusiju do njihovog zajednickog unistenja...
Domenostracija ludila s jedne i druge strane. Ovakve stvari su uzrokovale svjetske ratove i neopisive razmjere razaranja i ubijanja.
Slijedeća crvena linija je Apache nad Moskvom 🤣.
Uvrijeđena mlada
U Crno more amerikanci su danas ipak poslali "starijeg brata" srušenog Reapera. Bespilotna letjelica američkog ratnog zrakoplovstva RQ-4 Global Hawk ponovno provodi izviđanje. Da vidimo kako ce sad rusko monglosko pleme reagirari.
Pa sta nisu iznad rusije?😁😁😁
Rusi u panici...
Bas su ih isprovocirali, 15 km od granice se provozali… Isto ko da prodjes sa pekinezerom pored svezanog pitbull-a i kazes nije nam nista mogao :D