Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ako su se distancirali lideri demokrata a u kongresu republikanci vecina, zahtjev ce proci kao da ga je Bakir podnio.
ovaj klaun je velika sramota za ameriku
Ma ovaj odgovara Putinu i ne moze ga niko skinut!
Evo ih... Negativni publicitet koji ce dodatno ojacati ulogu narandzastog...
al vidi Bosanaca što se sikiraju i polemišu oko Trampa .. de vi malo oko svoje njive potrijebite .. genijalci
Prije svega Bosanci su gospoda i kod nas niko njive niti "trijebi" niti obrađuje, a drugo Bosancu je draže bistriti politiku i nogomet nego se kruha najest. I treće Tramp je baš zabavna ličnost oko koje vrijedi polemizirati a k tomu, kako to lijepo kaže Mak Dizdar, a k tomu američka politika još kako se tiče Bosne i Bosanaca, pa tako i to što se događa s gospodinom Trampom.
Ameri Bosance učili da je demokratija biranje Predsjednika na izborima, a ne na ulici.
-- prvi zahtjev na dugom putu I onda šta ? Zamjenik republikanac na njegovom mjestu koj bi lako uzeo još jedan mandat ? Umijte se taqko vam velikog ALaha ili se raspitajte šta to radite. Nije vam ba to dživotni predsjendik Putin , Vučić ili DOdik ! Čoviću još fali samo da smijeni kardinala Puljića i stavi njegov plašt na sebe, a Bakiru da postane Reis ! i predsjednik udruženja boraca !
Obični klovn za kojeg su glasale osobe istog mentalnog sklopa.
Zasto Bosanski Turci odjednom pocinju da koriste tu rijec "kolvn" kao najgoru uvredu? Cak i ako hoces da koristis taj izraz, zar nije 'klovan' radije nego 'klovn'? (pretpostavljam da si Bosanski Turcin vec samim tim sto koristis rijec 'klovn'). Kada vec govoris o 'mentalnom sklopu,' i krivis ostale za primitivizam, kako onda da vi Bosanski Turci sa svojom 'silnom inteligencijom' niste u stanju da napravite normalnu drzavu?
@dubrava1929 Odgovor dostojan tebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Naslov - "Demokrate uložile prvi službeni zahtjev za opoziv Donalda Trumpa" Tekst - "Lideri demokrata su se distancirali od pokušaja opoziva Donalda Trumpa" Ne zna se da li je gore clanstvo ili lideri. Demokratska stranka je leglo idiota. Izbezumljenih, histericnih idiota.
Kada vidim da ga mrze narko/pedo/femo/lezbo/homo/transgenderovci, ovaj Trump mi biva sve drazi.