Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ciče americke pudlice kada pritisne iranska revolucionarna garda, stanovnici grada su davno pobjegli iz grada Kusajra zbog stranih plecenika koji su zaposjeli grad tako da su tvrdnje o ugrozenosti besmislene, za 2 dana ce ostatak grada biti ravan sa zemljom placenici ni tunele nece moci koristiti :))))))
*** te iranci posred tura, sjeme ti se šijsko/moronsko zatrlo da Bog da stoko nepismena i primitivna.
pizda li vam materina koljačko sektaška kad se toliki nakotiste ovdje
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
pušite ga fašisti, živio sirijski narod i sirijska armija. allah syria bashar w bas.
http://www.youtube.com/watch?v=_hNJI1qJBMI SAA oslobodila aerodrom AL-QUSEIR!;)))))
Ubrzo grad totalno cist Allah ih nagradio al su uvjezbani ovi iranski gardisti , tokom noci izvrsen helikopterski desant i raz*** im svu pozadinu ujutro poslije sabaha ima zarobljenih a vjerovatno i bosanaca medju njima.... Sada ce TALIB poceti sa predavanjem a ima i onaj njegov donjaprrdina (šupak) .... :)))) selam svima
Svaka izjava turskih ministara je isto uvjerljiva koliko i izjava Bagdad-boba: "Irak se uspjesno brani od Americkih agresora", u pozadni voditelja vidi se kako americki tenkovi slepaju po gradu.
Strahote se dogadjaju u Siriji, iznenadjuje me samo kako ove zemlje balkana medju kojima smo i mi (sto smo najvise na***) ne radimo nesta u cilju pomoci toj zemlji, ako nista nekim mirnim okupljanjem i slanjem poruka za mir..
pomažu vehabije, oni se organirano okupljaju i idu u siriju da kolju nevini narod tamo.
jeste veer, baš tako s jedne strane vehabije s druge Asadove alevije a jadan narod i sirota djeca svojim životima plaćaju njihova bolesna prepucavanja oko toga ko je jadniji i nesposobniji....a kad krenu lokalni navijači da navijaju lafo oni nešto znaju ....pas vam mater svima ostavite nevine ljude na miru a vi se pokoljite svi međusobno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)