Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa znamo da je srušen projektilom, koji je explodirajući doveo dekompresije. TOTALNO NE BITNA činjenica, kao da ste napisali ponovo da je avio srušen. Ovo je više skretanje i zataškavanje krivaca.
iz supljeg u prazno, nista konkretno :/
dobro nisu javili da je pad aviona uzrok pada
il recimo da je smrt putnika slobodnim padom iz aviona sa par hiljada metara
ma dragi moji bosanci i hecegovci a pogotovo oni koji ne govorite strane jezike, nemojte dozvoliti da vam klix ispira mozgove. Plasiraju vjesti koje jos niko od svjetskih medija nije objavio, a da nekazem da plasiraju suplje price koje tek treba da iniciraju spekulacije. Klix je jedna gomila govnara
Zalud pare troše na istragu kad svi znamo da je u pitanju projektil i odakle je došao. Baćuški bilo dosadno pa se malo zabavljao. Inače, kad se oni zabavljaju mnogi glave gube . Pokoj vječni nevinim žrtvama !!!
uobicajeno za svjetsku politiku
Pa ko sad predvodi analizu podataka, Britanija ili Holandija?!
Uzrok i posljedica se ne bi trebali mjesati bagro kliksovska neuka i plaćenička
Cim to nije prevozno srestvo koje ide kompnom pisaj ga. :D
Dosao iz nepoznaog pravca suprotnog smjera
DEKOMPRESIRAJTE ME I UNIŠTITE ME
I ti si šemso kavada!
nije prava semsa
Eto vidite da rusi nisu krivi.....
Koliko vremena treba da se analizira podatak iz crne kutije strucnjacima,kojima je to posao?Ovo mi opasno smrdi.
ma karike 100%