Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.....je.bo te mis pecinski hahaha, stok.o genocidna!
admineeeee, kyravin sineeee yeebeem ti sestru u pakshu
ta \"mrlja\" je dokazani genocid i to dokazani i presudjeni pred najvecim sudom na planeti! A ovo je negiranje genocida,kompletan cirkus sa rezolucijom,bijedno opravdavanje genocida i svih srpskih zlochina!STRASNO!Kako kazu Srbi?Kazu \"osvecivanje\"-> za nesto sto je \"mozda bilo\",odnosno nije nikako bilo jer je mit,nesto sto je ne bilo prije 600,1000 godina....ili nekakve \"ustase\" koje komunisti postreljase,ali eto dobar izgovor za pravdanje genocida i pokolja u svim novijim ratovima u skladu sa nacertanijama... Genocid se negira i sigurno ce se ponoviti!!! Kao sto se i do sada ponavljao svaki rat od balkanskih ratova pa do ovog zadnjeg!!Mrznja i rasizam prema bosancima je ogromna , Bosnjaci muslimani se zasigurno smatraju nizim bicma koja nisu vrijedna zivota \"na srpskoj zemlji.
Znaci! Za srbiju od danas oficijalno tzv. republjika srbska je \"zlocinacka tvorevina\"
SRBIJA JE HILJADU PUTA GORA I AGRESIVNIJA OD ONE PRIJE DVADESET GODINA! ONI SU JEDNA OBICNA BANDA SANU IDEOLOGA O VELIKOJ KRALJEVINI SRBIJI PO SVAKU CIJENU! SRBIJA UDARA DANAS PO BOSNI I HERCEGOVINI JOS PERFIDNIJE STO JE OPASNIJE JER LOBIRANJEM PO SVIM INSTITUCIJAMA, PODRZAVAJUCI I HUSKAJUCI PREKO GENOCIDNE TVOREVINE, SPIRICA, DODIKA ZA REFERENDUME I ODVAJANJE GENOCIDNE TVOREVINE SRBIJA POKAZUJE I DOKAZUJE DA JE JOS GORA OD MILOSEVICEVE! STREBA TUZBA I TO POSBNA PROTIV DOBRICE COSICA! ZA SVA VREMENA GA STAVIT GDJE MU JE JESTO I DA ODGOVARA ZA SVE STO JE KRIV U MEDJUNARODNOM SUDU PRAVDE U STRAZBURU I HASKOM TRIBUNALU KO I USTAVNOM SUDU BIH-E!
POD HITNO REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE! JER DOK BOSNJACKA ZRTVA KOJU JE SRBIJA UBILA TRUHNE PO MASOVNIM GROBNICAMA SRBIJA PISE SVOJU ISTORIJU I PORICE GENOCID I UMAJNUJE SVE STO JE POCINILA KO GENOCIDE, ETNICKA CISCENJA, PROTJERIVANJE BOCNJACKIH i HRVATSKIH CIVILA, MINIMIZIRA I TRAFIKUJE ISTORIJU U SVOJU KORIST! SRBIJO POPISAM TI SE NA TVOJU SAVJEST i ODGOVORNOST! CIVILNA DRUSTVA U TVOJ ULAZAK U EU-U! OSTAT CES ZAUVIJEK TA KOJA SE PONOSI SVOJIM GENOCIDIMA I SVOJIM RATNIM ZLOCINCIMA!
Ova t.z. srpska deklaracija je \"zmiri da te slazem\".........Ja samo ne znam koga oni zavaravaju.....nas ili sebe??????
IMAL NEKO DA BI MI GA METNO ? SIFRA : DEEP THROAT
popisam im se na deklaraciju,licemjerno do bola
koji genocid? koji ste pocinili nad neduznim srbima, u toku I ili II.svet.rata mislim o cemu pricate ...ma zaboli nekog u svetu,za ovo!aj pa odoh da radim
Da li ćete se na kraju porokati između sebe je još jedino otvoreno pitanje u regiji. Mada mislim da vam je Tadić dao jasno do znanja da će vas po potrebi gaziti kao bubašvabe. Ili se možda varam, je li neko odgovarao za onog momka što je bio ubiven u američkoj ambasadi?
SVAKA CAST NA CLANKOVIMA! SRBIJA JE ZAUVIJEK OVIM CINOM SEBE POPISHALA!!! SVE SU SKORO DRZAVE U EVOPI USVOJILE DEKLARACIJU O GENOCIDU U SREBRENICI OSIM SAME SRBIJE KOJA JE TO POCINILA! GENOCID!
JA SAM ĆETNIK :)))) SA MEKIM Ć I JOŠ NEĆIM MEHKANIM :)))