Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovi Turci samo bi da ratuju ***te pa što ne bi mogli dati tim Kurdima neku autonomiju neka i oni malo predahnu, neka naprave autonomnu pokrajinu koja se po Ustavu ne može odcijepit od Turske i imaće miran san.
silom se ništa ne riješava ;)) moj erdogane ,vodiš zemlju u haos
ne znam ali znam da je belaj uvjek , pa bolje je to mirnim nacinom riješiti ako je moguce
očistimo i mi planine od terorista
Turska može "očistiti" PKK samo uz genocid nad Kurdima. Znamo iz povijesti da su spremni i na to. Vidjeti pod:"Genocid nad Armenima"
ŽIVILATURSKA, ŽIVIO DAVUTOGLU, ŽIVIO RECEP TAYYIP ERDOGAN, SMRT DUSMANIMA-))
ISIL se i ne spominje.
...dakle... djeluj restitance, niko te ne proganja
kako kome eratosten ... kako kome
PRIKAŽI ODGOVORE (34)
Ovo je moj omiljeni premijer :-) Niko nema dobrocudnije lice od Ahmeta "Brzog Gonzalesa" Davutoglua. Zlobnici mu podmecu ove sovinisticke izjave. Da se Brzi Gonzales pita, nijednom Kurdu dlaka sa glave ne bi falila. Takva je to dusa od covjeka.
Selamim hi unas vjerske experate, da se uključim ute životne teme suovim: Allahov Poslanik s.a.v.s. je kazo: ''Allah neće pogledat osobu koja je spolno opčila sa svojom suprugom u analni otvor.'' (En-Nesai i Ibn Hibban, Ibn Madže, br. 1923, od Ebu Hurejre, r.a., sahih – vjerodostojnim ga je ocijenio šejh Albani)
Tako je premijeru ako nece milom da budu mirni bit ce silom protjerni ili uklonjeni . Zivjela Turska
Turska ovim samo pokazuje da je borba protiv tzv. ISIL-a samo paravan da bombarduje Kurde. Al neće se nać niko iz BiH da to osudi. Ne diraj u Tursku, ruke ti se osušile. Vala Turska mi je do bola odvratna zbog svoje politike prema Kurdima!
Otkad ih ne podržava? Otkad su ih protjerali u ilegalu? A jel to Turci ne ugnjetavaju Kurde, samo mi reci da vidim ima li uopšte potrebe da raspravljam?
@ Edib Đeko Klocić Baš je kreativno pucati minuse. Evo zbog tvog nicka ću pretpostaviti da si Bošnjak. Kako može neko ko je i sam bio žrtva ugnjetavanja biti tako slijep na patnje drugih? Ili je sve što Turci rade po automatizmu ispravno?